Mırnav
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,750
- İsim
- SANANE
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Deden çaycı hüseyin mi haftada 3 kere defin ediyorsun sanki.
Akp liyse gitme
Sorun sende olum hayatında 1 kez defnedicen dedeni dirilmeyecek bir daha
Adamların babası ölmüş senin umrunda değil. Senin annen baban da ölse sanırım gitmezsin alışmışssın.
Adamların babası ölmüş senin umrunda değil. Senin annen baban da ölse sanırım gitmezsin alışmışssın.
Sorun biraz sende kanka ama ailen veya öteki kişiler olsun bir mevzun geçmiştir sevmiyorsundur gitmezsin. Rahat olman aynı şekilde senin kararın çok takılmıyorsan keyfine devam et.
Kanka rahatını bozuver biraz sen de. Kusura bakma da sorun sende.
Bir de sona klasik islamik tipik Türk ailesi yazman var ya. Hayvan bile üzülüyor sen üzülmüyorsun vay arkadaş sen bambaşka bir varlıksın. Türünün ilk ve son örneği. Süper erkek ya da süper kadınlar bile bir şeylere üzülmüştür.
Ailen senin bu kadar umursamaz olduğunu tahmin edemediği için Bilgisayar bağlımlısı diye nitelendiriyordur onlara söyleyebilirsiniz
len senin bu kadar umursamaz olduğunu tahmin edemediği için Bilgisayar bağlımlısı diye nitelendiriyordur onlara söyleyebilirsiniz
Olum annennin babanın cenazesine sana esktrem kötülük yaşatmadıkları sürecede gidilir yani her kusuru da baskasında aramayın.
senin rahatını ..... hayırsız evlat
Sorun sende.
Sorun sende aga.
Sanırım arkadaşlarımla konuşsam daha mantıklı olurdu. Ne demek istediğimi tam anlatamıyorum, baya olumsuz karşılandım. Onlarla konuşmaya da utanıyorum.
Dedeme, kimseye düşman değilim. Belki küçükken üzülebilirdim ama artık alıştım. Hep bir yerden ölüm haberleri şu yakının şu önemli insanın ölmesi artık beni alıştırdı (tabirle ruhsuzlaştırdı). Artık birinin ölmesi klasik bir hal aldı ki zaten bu doğanın kanunu. Bizim şu an ki insan anlayışımızda sorumlu kişi bir akrabası veya yakın ilişkide olduğu biri ölünce onu inandığı veya inanmadığı şekilde ağırlar ve gömer. Bende diyorum ki dedem benim için artık herhangi biri. Sadece kan bağım var. Bayramdan bayrama küçükken annem elini öptürür oda nasılsın der iyi der geçerdim. Arkadaşım, muhatap olduğum biri değil. Muhatap olduğum zamanlarda da istediğim için değil kültür bana bunu dayattığı için yapıyordum. O öldü hayat devam ediyor. Dünya dönüyor başka bir bebek doğuyor. DÖNGÜ DEVAM EDİYOR. Hayallerim, olmak istediklerim, yapamadıklarım pişmanlıklarım, benliğim her şey devam ediyor. Yani önemli bir şey değil pratikte. Bu sadece önemli hale getiriliyor toplum tarafından. Dediğim gibi açıklayamıyorum kendimi çok kb. Soruma yardımcı olunmuyor sadece linç yiyorum sanırım. En kötü haliyle düşüncem kimseyi ilgilendirmez yardım istiyorum.