Neler Yeni

Dedemin Cenazesine Gitmek İstemiyorum

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
ergen.
ergenlerle konuşmak cidden çok zor herşeyi bunlar biliyor herşeyi bunlar yaşadı herkes bunların üstüne gidiyor babanın babası ölmüş o kıçını kaldır da saygı duy ailene yanlarında kapı gibi dur birde ailem ölse onlarınkinede gitmem demişsin yaşının bir önemi yok halen ergensin bir an önce çıkarsın umarım bu durumdan üzüldüm adına.
Dini bir şey olmasa gideceğini düşünüyorum. Hiç değilse gidip bir saygıdan hani...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bundan yemiştir.
Bir şey yok ki?

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
La bundan mı ban yedi neyden ban yedi bu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İmzandaki ''Allah yok'' yazısı seni çok bilimsever ve farklı gösteriyordu niye sildin ki :D
Nası açıklarım bilmiyordum. Tam şu konuyla biraz daha açık kalmaya çalışyıroum.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
''
asosyal ve pc bagımlısısn zaten ailen haklı
''
@Abdullah Hacıgül
Hocam bundan mı ban yedi farklı bir şey mi çünkü ben banlık bir şey göremiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
musa
ergen.
ergenlerle konuşmak cidden çok zor herşeyi bunlar biliyor herşeyi bunlar yaşadı herkes bunların üstüne gidiyor babanın babası ölmüş o kıçını kaldır da saygı duy ailene yanlarında kapı gibi dur birde ailem ölse onlarınkinede gitmem demişsin yaşının bir önemi yok halen ergensin bir an önce çıkarsın umarım bu durumdan üzüldüm adına.
hocam bir kız arkadaşı olsa bi yere bir şeyler içmeye gitse sipariş vermeye utanır bu yeni nesil ergenler

Bura.K

80+ Silver
Dedem dün öldü. Bizim tüm aile komple sabah gitti. Yarın defin edilicekmiş. Bense gitmek istemiyorum. Annem babama söylersem kesinlikle hayırsız pc bağımlısı asosyal gibi damgalar yiyeceğim. Gitmek istememin bir sebebi yok. Sadece rahatımı bozmak istemiyorum. Annem babam ölse onlarınkine de gitmem elimde olsa. Alıştım birilerinin ölmesine. Gelde anlat bunu ailene. Sorun bende mi? Yada klasik islamik türk ailesinde olduğumdan mı böyle şeyler yaşıyorum.
Hayırsız evlatsın. Tek diyeceğim şey bu.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,028
İsim
göksel yurtcan
Dedem dün öldü. Bizim tüm aile komple sabah gitti. Yarın defin edilicekmiş. Bense gitmek istemiyorum. Annem babama söylersem kesinlikle hayırsız pc bağımlısı asosyal gibi damgalar yiyeceğim. Gitmek istememin bir sebebi yok. Sadece rahatımı bozmak istemiyorum. Annem babam ölse onlarınkine de gitmem elimde olsa. Alıştım birilerinin ölmesine. Gelde anlat bunu ailene. Sorun bende mi? Yada klasik islamik türk ailesinde olduğumdan mı böyle şeyler yaşıyorum..
saçmalamayın dedeniz vefat etmiz ve cenazesine gitmeyeceğini söylüyorsunuz büyük bir saygısızlık ve ayıp bilgisayarınızda 1 gün ayrılabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,081
Üyeler
163,941
Son üye
Ahmet166
Top Bottom