Neler Yeni

Yardım Deepcool moropheustan lianli dynamic evo geçmeye değer mi?

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Furkan
Evde şuan hiç kullanılmamış deepcool morpheus white var. Lianli o11 dynamic evo rgb geçilir mi? Beyaz sistem diziyorum. Morpheusu satıp geçmeye değer mi?

Xenovian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
M.Rüzgar Özen
Evde şuan hiç kullanılmamış deepcool morpheus white var. Lianli o11 dynamic evo rgb geçilir mi? Beyaz sistem diziyorum. Morpheusu satıp geçmeye değer mi?
Guzel kasa deger bence.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Guzel kasa deger bence.
Yani arctic 3 420 destekliyor mu acaba normalde 420 destekliyor ama arctic kalın olduğu için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elde böyle bir ürün varken sırf akvaryum diye ekstra para ve emek sarf etmeye değmez
Hocam aynı fiyat aynı fiyata satıp aynı fiyata alabiliyorum baktım fiyatlarına. Aklımdaki tek sorun soğutması nasıl olur akvaryumun ve lianli olana 420 mm arctic sığar mı işte o kafama takılan arctic kalın olduğu için baya

ThE LoSt

80+ Gold
Tarz meselesi ama ben olsam geçmezdim kaldı ki en başta lian li kasayı neden tercih etmediniz ?

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tarz meselesi ama ben olsam geçmezdim kaldı ki en başta lian li kasayı neden tercih etmediniz ?
Akvaryum soğutma olarak kötü diye düşündüm birde komple bembeyaz dizmeyecektim anakart ve ekran kartı siyah olacaktı olmuşkn hepsini beyZ yapıyım dedim sonra o kadar vermişken akvaryum olsun dedim birde araştırdım 3 5 derece oynuyormuş max arada

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
eyyüb
Akvaryum soğutma olarak kötü diye düşündüm birde komple bembeyaz dizmeyecektim anakart ve ekran kartı siyah olacaktı olmuşkn hepsini beyZ yapıyım dedim sonra o kadar vermişken akvaryum olsun dedim birde araştırdım 3 5 derece oynuyormuş max arada
Sattinmi kasayi

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
eyyüb

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Furkan
senin ilan ozaman o :D
siyahı 6 verdim beyaza niyet ettimde arkadaştan para almadım uygun kasa aldım pahalı geldi bana :)
He anladım hocam 😂 bende satıp hemen hemen aynı fiyata lianli düşünüyorum satılmazsa bu kasaya kursrım ne zamn satılırsa ozaman geçerim

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
eyyüb
He anladım hocam 😂 bende satıp hemen hemen aynı fiyata lianli düşünüyorum satılmazsa bu kasaya kursrım ne zamn satılırsa ozaman geçerim
giderse biraz altına gider o fiyata zor gibi kargo pahalı artık zam geldi baya:D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,104
Üyeler
166,153
Son üye
alperen12e34
Top Bottom