Guzel kasa deger bence.Evde şuan hiç kullanılmamış deepcool morpheus white var. Lianli o11 dynamic evo rgb geçilir mi? Beyaz sistem diziyorum. Morpheusu satıp geçmeye değer mi?
Yani arctic 3 420 destekliyor mu acaba normalde 420 destekliyor ama arctic kalın olduğu içinGuzel kasa deger bence.
Hocam aynı fiyat aynı fiyata satıp aynı fiyata alabiliyorum baktım fiyatlarına. Aklımdaki tek sorun soğutması nasıl olur akvaryumun ve lianli olana 420 mm arctic sığar mı işte o kafama takılan arctic kalın olduğu için bayaElde böyle bir ürün varken sırf akvaryum diye ekstra para ve emek sarf etmeye değmez
Tarz meselesi ama ben olsam geçmezdim kaldı ki en başta lian li kasayı neden tercih etmediniz ?Evde şuan hiç kullanılmamış deepcool morpheus white var. Lianli o11 dynamic evo rgb geçilir mi? Beyaz sistem diziyorum. Morpheusu satıp geçmeye değer mi?
Akvaryum soğutma olarak kötü diye düşündüm birde komple bembeyaz dizmeyecektim anakart ve ekran kartı siyah olacaktı olmuşkn hepsini beyZ yapıyım dedim sonra o kadar vermişken akvaryum olsun dedim birde araştırdım 3 5 derece oynuyormuş max aradaTarz meselesi ama ben olsam geçmezdim kaldı ki en başta lian li kasayı neden tercih etmediniz ?
Sattinmi kasayiAkvaryum soğutma olarak kötü diye düşündüm birde komple bembeyaz dizmeyecektim anakart ve ekran kartı siyah olacaktı olmuşkn hepsini beyZ yapıyım dedim sonra o kadar vermişken akvaryum olsun dedim birde araştırdım 3 5 derece oynuyormuş max arada
Yok hocam yeni koydum sayılırSattinmi kasayi
senin ilan ozaman oYok hocam yeni koydum sayılır
He anladım hocam bende satıp hemen hemen aynı fiyata lianli düşünüyorum satılmazsa bu kasaya kursrım ne zamn satılırsa ozaman geçerimsenin ilan ozaman o
siyahı 6 verdim beyaza niyet ettimde arkadaştan para almadım uygun kasa aldım pahalı geldi bana
giderse biraz altına gider o fiyata zor gibi kargo pahalı artık zam geldi bayaHe anladım hocam bende satıp hemen hemen aynı fiyata lianli düşünüyorum satılmazsa bu kasaya kursrım ne zamn satılırsa ozaman geçerim
Öncelik kendi şehrim zaten bakalımgiderse biraz altına gider o fiyata zor gibi kargo pahalı artık zam geldi baya