o zaman forza horizon açıkken alıp atayım biDeğerler normal fakat boştaki sıcaklıkların hiçbir önemi yok, yükteki değerler önemli.
1.bileşenlerin neBilgisayar tamamen boşta dururken çektim
Hayır, Furmark testi yapın.o zaman forza horizon açıkken alıp atayım bi
okHayır, Furmark testi yapın.
bende kombustor var onu yapsamHayır, Furmark testi yapın.
Tamam onunla yapın.ok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende kombustor var onu yapsam
5dklik yaptımDeğerler normal fakat boştaki sıcaklıkların hiçbir önemi yok, yükteki değerler önemli.
RX 570 kullanıyorsunuz. 80 derece çok sıcak diyebileceğimiz bir değer değil, çok serin diyebileceğimiz bir değer de değil. UV ile 60 küsürlere kadar indirilebilir sanırım; @keremcnsz24 @RevDeisDou5dklik yaptım
Hiç amd kart kullanmadım ama 80 derece sıcakRX 570 kullanıyorsunuz. 80 derece çok sıcak diyebileceğimiz bir değer değil, çok serin diyebileceğimiz bir değer de değil. UV ile 60 küsürlere kadar indirilebilir sanırım; @keremcnsz24 @RevDeisDou
yani olduğum ortam da serin değil g**ümden ter akıyoRX 570 kullanıyorsunuz. 80 derece çok sıcak diyebileceğimiz bir değer değil, çok serin diyebileceğimiz bir değer de değil. UV ile 60 küsürlere kadar indirilebilir sanırım; @keremcnsz24 @RevDeisDou
O kadar sıcak olduğuna göre normal gibi. Kasa modelin nedir?yani olduğum ortam da serin değil g**ümden ter akıyo
imzamda yazıyor ama yinede söyliyi thermaltake versa j23O kadar sıcak olduğuna göre normal gibi. Kasa modelin nedir?