Neler Yeni

🔥İndirim Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz 6999 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Sametcan Türk
Abartma hocam taş gibi kart 3060ti
Benim 6700xt ile aynı güçte paşa paşa kullanıyorum
Bi tek vram sıkıntısı var onu da gereksiz ayarları kısarak cozer

Hayırlı olsun samet kardeşim
hocam çok arada kaldım şimdi bazı oyunlarda 2k oynatır gibi ama kaldırmayan oyunlarda görüntüde çok bozulma olmadan 1080p ye geri düşsem olur mu

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
hocam çok arada kaldım şimdi bazı oyunlarda 2k oynatır gibi ama kaldırmayan oyunlarda görüntüde çok bozulma olmadan 1080p ye geri düşsem olur mu
Hocam eğer daha uzun ömürlü olsun kaliteden ödün veririm diyosan 1080pye dön
2knın tadı başka ama kartı da yoruyor 1080pde video izlerken ekran kartı yuzde 30 kullanıyodu şimdi düz 2k video izlerken yuzde 60 kullanıyor oyunlarda isyer istemez fps dususu oluyor
Full hikayeli oynuyorsanız ve 3 sene sonra upgrade yapabilecekseniz ömürlük 2k monitör alıp sonra bileşen yukseltmek bana dhaa mantıklı geliyor
Tercih size kalmıs

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Sametcan Türk
Hocam eğer daha uzun ömürlü olsun kaliteden ödün veririm diyosan 1080pye dön
2knın tadı başka ama kartı da yoruyor 1080pde video izlerken ekran kartı yuzde 30 kullanıyodu şimdi düz 2k video izlerken yuzde 60 kullanıyor oyunlarda isyer istemez fps dususu oluyor
Full hikayeli oynuyorsanız ve 3 sene sonra upgrade yapabilecekseniz ömürlük 2k monitör alıp sonra bileşen yukseltmek bana dhaa mantıklı geliyor
Tercih size kalmıs
sağolun hocam değerli yorumlarınız için. bakalım eğer iptal edebilirsem ederim edemezsem bundan zaten 1-2 sene sonra gibi komple sistem değişicem o zaman kullanırım.

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
sağolun hocam değerli yorumlarınız için. bakalım eğer iptal edebilirsem ederim edemezsem bundan zaten 1-2 sene sonra gibi komple sistem değişicem o zaman kullanırım.
Suanda da kullanırsın gayet götürüyor merak etme benzer kartla kullanıyorum memnunum

tekeya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Tevfik Yağcı
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar elektronik donanım yazılım indirim
iade edemezsen üzülme bence 2k film izlersin yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yunus Yıldırım
Ben zamanında daha pahalı fiyattan satın almıştım sistem toplarken tavsiye ederim.

n0rbit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Bahadır
Parolapara ve iyzico ile 1100 lira indirim 5900 e bu zamanda böyle monitör. Aslında bende şu an HP x27q var aşağı yukarı aynı monitör ama 2 sene önce bile onu 6 bine almıştım kampanya ile şimdi bunu alıp eskisini aynı fiyata satarım 2 sene daha garantili ürün kullanırım

dakika91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Selami kaplan
N11 yorumları ölü piksel sorunuyla dolu. Ben de sipariş edecektim ama ikilemde kaldım.

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Beguile
iyzico nasıl kullanırız daha önce hesabım falan yoktu yardımcı olabilecek varmı

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,502
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Top Bottom