sunu kimse yapmaz helal olsunDell servisi cok iyi almayadan aldigim oledde sorun olmasina ragmen turkiyede ki servis yardimci olmustu
Fiyat çok iyi ama bu monitör de panel revize muhabbeti varmış
o ne demek acıklar mısın?Fiyat çok iyi ama bu monitör de panel revize muhabbeti varmış
Marka takıntın Dell'e karşı antipatik yaklaşıyorsa, o takıntından kurtulman yararına olur.Marka takıntım ve bu tasarım asla istah acmadi
Dell fason marka mı reisim hahahahaMarka takıntım ve bu tasarım asla istah acmadi
O nasıl yapılıyorParolapara kullanarak ek 400tl daha iade alabilrisiniz. Arkadaşıma bir adet aldık. 5900tlye gelmiş oldu teşekkürler.
Öyle bir şey yok dostum tse standartlarına göre 1 tane ölü piksel dahi sorun sayılır. Servis kabul etmiyor dersen anlarım onun çözümü de THH ye başvurmak.Ölü piksel buna dahil değil. 5 taneye kadar sorunsuz sayılıyor çünkü.
Parolapara hesabı açıyorsunuz iyzcio ödeme ekranında parolapara sanalk kartınzı ile ödeme yapıyorsunuz. Parolaparanın ilk siparişe özel 400tlye kadar %50 cashbank kampanyasından iadenizi alıyorsunuz.O nasıl yapılıyor
bende var1080p için demiştir. 2K 24 inc yok zaten.
yoo piyasa fiyatına almıştım itopyadan, hatta daha uygunduFahiş fiyatlı 3-5 model var sadece. Demek istediğim 2K nın kaderi 27'den başlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben de tam aksi yönde bilgiler edinmiştim. Servisi iyi olan marka kaç tane kaldı ki zaten? Bence bir kriter olmamalı bu artık.