Neler Yeni

DELL S2422HG model monitörüm piyasada yok

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
Arkdaşlar gaming gen den indirimde almış olduğum dell s2422hg gaming monitörüm piyasada hiç bir yerde stokta yok. Sorun şu ki 4 ay sonra 5 adet ölü pixelim çıktı. 2025 Ocak ayına kadar garantisi var ama ben garantiye göndersem bana nasıl yardımcı olabilirler ki piyasada olmayan bir monitör için

Merdo06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Mert
Arkdaşlar gaming gen den indirimde almış olduğum dell s2422hg gaming monitörüm piyasada hiç bir yerde stokta yok. Sorun şu ki 4 ay sonra 5 adet ölü pixelim çıktı. 2025 Ocak ayına kadar garantisi var ama ben garantiye göndersem bana nasıl yardımcı olabilirler ki piyasada olmayan bir monitör için
piyasada monitörün satılmıyor olması serviste yedek parça/değişim ürünü olmadığı anlamına gelmez. Garantiye yollayın servis panel değişimi yada değişim yapar diye düşünüyorum.

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
piyasada monitörün satılmıyor olması serviste yedek parça/değişim ürünü olmadığı anlamına gelmez. Garantiye yollayın servis panel değişimi yada değişim yapar diye düşünüyorum.
Ev taşıyoruz önümüzdeki ay ankaraya geçince arıcam servisi orada daha hızlı hallolur servis işleri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,590
Üyeler
164,531
Son üye
Birkızişte
Top Bottom