Oneomous
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 3,511
O zaman alabilirsin tabii eskiden bende oynarken istiyordum yüksek hertz fakat zamanla soğudum ve gittim 2k aldımDostum, sabah akşam fps oyunu oynuyorum![]()
O zaman alabilirsin tabii eskiden bende oynarken istiyordum yüksek hertz fakat zamanla soğudum ve gittim 2k aldımDostum, sabah akşam fps oyunu oynuyorum![]()
Aslında 165 hz ile devam ederim fakat geçmişten gelen bi heves var ve bunu kırmak istiyorum desem daha yeri olur hali hazırda fazla param varken neden olmasınO zaman alabilirsin tabii eskiden bende oynarken istiyordum yüksek hertz fakat zamanla soğudum ve gittim 2k aldım
yukarıda yeni alıcağım sistemi belirttimKimse dememiş ama 1660 ti ile +360 fps alamazsın o yüzden ikisi de elenmiş oluyor.İleride ki sistem içinde 360hz yerine 2k 165hz alınır.
dipnot:4060 ti 16gb ise 2k monitör gider,ek olarak 7700x ile 4060 ti kombinasyonu biraz saçma değil mi?Alacağın sistemi merak ettim
hem hz daha yüksek hem ms daha düşük hem BENCEya ne boş yapmışlar. rog strix al tabiiki
24 inç olması daha iyi hem de rog strix farkı yani o kdr para verip dell almanın mantıklı oldugunu dusunmuyorumya ne boş yapmışlar. rog strix al tabiiki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hem hz daha yüksek hem ms daha düşük hem BENCE
Çok teşekkür ederim ya sonundaya ne boş yapmışlar. rog strix al tabiiki
hem hz daha yüksek hem ms daha düşük hem BENCE
O zaman senin için mantıklı tabi asus alman daha mantıklıAslında 165 hz ile devam ederim fakat geçmişten gelen bi heves var ve bunu kırmak istiyorum desem daha yeri olur hali hazırda fazla param varken neden olmasın
yukarıda yeni alıcağım sistemi belirttim