🔥İndirim Delta PSU'lar Tekrardan Türkiye'de + Bedava Fiyatlar

QP'nin kapanacak olması sonucu yeni distribütör ile anlaşmışlar. Bedava fiyatlar var yapışın.

A seviyesi, 850W ve tam modüler PSU. Daha ne olsun? Orayı yıkın.

C+ seviyesi PSU fiyat iyi.
Kuponla 850w Gold modeli 2650ye geliyor ekran kartım RX 6600 Güncel psum fsp hyper bronze 550w 80+ ekran kartımı 6800xt yapmayı düşünüyordum bu yeterli olurmu veya eski 550w yeterli olur mu?

Corsair Hx-1200 platium aldım yine iptal edip yeni nesil power gecesim var ama ne bilim.

Hocam rakiplerinin yarı fiyatına satılan bir psu asus,corsair bile olsa bir bit yeniği vardır diye düşünüyo insan elimizde patlamasından korkuyoruz ister istemez.Tamam iyi reklam yapmamış bir marka olabilir ama bunu ucuz yapan şey bu mu sadece?
Delta yıllardır PSU, sağlık, sanayi gibi yerlerde üretim yapan bir şirket zaten. Ki modelleride kaliteli.

Model önemli zaten marka çok da değil.

Son düzenleme:
Bu ürünler eski stok olabilir.

QP'nin kapanacak olması sonucu yeni distribütör ile anlaşmışlar. Bedava fiyatlar var yapışın.

A seviyesi, 850W ve tam modüler PSU. Daha ne olsun? Orayı yıkın.

C+ seviyesi PSU fiyat iyi.
Hocam bu psu tier listin linki varsa atabilir misiniz, ben sanırım eskisine baktım markayı bulamadım.

sağol kardeş
650w gigabyte psu ile 8 3.5 hdd 13700 + 2080ti beslemeye çalışıyordum
850 w lığı aldım

kasa haf x buna dana bile sığar

boyut önemli değil :)

Hocam bu psu tier listin linki varsa atabilir misiniz, ben sanırım eskisine baktım markayı bulamadım.
Tier listte yok bu marka. İncelemelerine göre seviyesi bu şekilde. İncelemeler tier listten daha güvenli.

inno 5070 ve r5 7500f için fsp 650w psu kullanıyorum değiştirmeye gerek var mı bunun platına geçicem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,156,935
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri