🔥İndirim Delta PSU'lar Tekrardan Türkiye'de + Bedava Fiyatlar

Arçelik tv lerde de kullanıyor delta nın Power board ları . kolay kolay arıza yapmıyordu.

50serisi ekran kartlarına uygun mudurlar?
5060 veya Tİ modeli için yeterli gelir lakin 12vhpwr içeren modeller için yeni nesil PSU almanız daha iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@yusuf7878 fps hydro k pro atx3.0(PCIe5.0) 850w almistim onun yerine alinir mi gold olan? iade edemicem ama muhtemelen
Amacınıza bağlı. Ne için kullancaksınız? Hangi ekran kartı? FSP daha yeni nesil bir model.

A seviyesi diye kocaman yazıyoruz neden hemen no name havasına giriyorsunuz?
Hocam rakiplerinin yarı fiyatına satılan bir psu asus,corsair bile olsa bir bit yeniği vardır diye düşünüyo insan elimizde patlamasından korkuyoruz ister istemez.Tamam iyi reklam yapmamış bir marka olabilir ama bunu ucuz yapan şey bu mu sadece?

5060 veya Tİ modeli için yeterli gelir lakin 12vhpwr içeren modeller için yeni nesil PSU almanız daha iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amacınıza bağlı. Ne için kullancaksınız? Hangi ekran kartı? FSP daha yeni nesil bir model.
ekran karti olarak duz rx 9070 nitro+ aldim

Psu Tier List'te markayı göremedim. Markanın bilmediğimiz farklı bir ismi daha mı var?

2800TL'ye zaten yeni nesil ATX 3.X veyahut PCI-e 5.0 destekli bir PSU yok. Ki bahsettiğimiz üniteler eski olsada çoğu ekran kartı modelini destekleyebilir rahatlıkla.
Öyle de güç kaynağı çok değişen bir parça değil bütçesi gerçek anlam da az olup 9070xt kullanıcak olan varsa alsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,156,935
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri