5060 veya Tİ modeli için yeterli gelir lakin 12vhpwr içeren modeller için yeni nesil PSU almanız daha iyi olur.50serisi ekran kartlarına uygun mudurlar?
Amacınıza bağlı. Ne için kullancaksınız? Hangi ekran kartı? FSP daha yeni nesil bir model.@yusuf7878 fps hydro k pro atx3.0(PCIe5.0) 850w almistim onun yerine alinir mi gold olan? iade edemicem ama muhtemelen
eyw ozman 5070ti ekran kartım için uygun değil5060 veya Tİ modeli için yeterli gelir lakin 12vhpwr içeren modeller için yeni nesil PSU almanız daha iyi olur.
Hocam rakiplerinin yarı fiyatına satılan bir psu asus,corsair bile olsa bir bit yeniği vardır diye düşünüyo insan elimizde patlamasından korkuyoruz ister istemez.Tamam iyi reklam yapmamış bir marka olabilir ama bunu ucuz yapan şey bu mu sadece?A seviyesi diye kocaman yazıyoruz neden hemen no name havasına giriyorsunuz?
ekran karti olarak duz rx 9070 nitro+ aldim5060 veya Tİ modeli için yeterli gelir lakin 12vhpwr içeren modeller için yeni nesil PSU almanız daha iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Amacınıza bağlı. Ne için kullancaksınız? Hangi ekran kartı? FSP daha yeni nesil bir model.
1200W civarı var mı acaba

Uyumlu RTX 5080 bile takarsın. Sadece yeni nesil PSU almanı öneriyor.eyw ozman 5070ti ekran kartım için uygun değil
O zaman FSP daha uygun onun için. 12VHPWR çıkışı var en azından.ekran karti olarak duz rx 9070 nitro+ aldim
Öyle de güç kaynağı çok değişen bir parça değil bütçesi gerçek anlam da az olup 9070xt kullanıcak olan varsa alsın.2800TL'ye zaten yeni nesil ATX 3.X veyahut PCI-e 5.0 destekli bir PSU yok. Ki bahsettiğimiz üniteler eski olsada çoğu ekran kartı modelini destekleyebilir rahatlıkla.
tamamdir tesekkur ederimO zaman FSP daha uygun onun için. 12VHPWR çıkışı var en azından.