🔥İndirim Delta PSU'lar Tekrardan Türkiye'de + Bedava Fiyatlar

Dün akşam pazarama üzerinden enermax revolution 1200w sipariş geçtim satıcı betaplus bugün sordum fan revize edilmiş model mi diye hayır cevabı aldım sonrasında siparişi iptal ettiler . bu psu yetişebilseydim 850w olanı çekerdim nasip artık .

Kuponla 850w Gold modeli 2650ye geliyor ekran kartım RX 6600 Güncel psum fsp hyper bronze 550w 80+ ekran kartımı 6800xt yapmayı düşünüyordum bu yeterli olurmu veya eski 550w yeterli olur mu?
Min 700w oneriyorlar. Corsair 700 ile oglum kullabiyor. Bi sorun yasamadik. 850 onerimdir ama

Sırf bu yüzden gold aldım ben. Kasamın çift tarafıda cam olduğu için kablo karmaşası güzel durmuyor.
Boyutunun 190mm olduğunu biliyorsunuz değil mi? Yani kasa uyumluluğu konusuna baktığınızı varsayıyorum.

Boyutunun 190mm olduğunu biliyorsunuz değil mi? Yani kasa uyumluluğu konusuna baktığınızı varsayıyorum.
Şuan kullandığım kasanın 27 cm psu desteği var ama NZXT H3 Flow almayı düşünüyordum. 185 mm desteği varmış, bir şekilde sığmaz mı acaba

Şuan kullandığım kasanın 27 cm psu desteği var ama NZXT H3 Flow almayı düşünüyordum. 185 mm desteği varmış, bir şekilde sığmaz mı acaba
NZXT'nin nasıl ölçüm yaptığına bağlı. Arada hiç kablo mesafesi yoksa sığmaz. En mantıklısı o aradaki kısmı elle ölçüp karşılaştırmak.

Dün akşam pazarama üzerinden enermax revolution 1200w sipariş geçtim satıcı betaplus bugün sordum fan revize edilmiş model mi diye hayır cevabı aldım sonrasında siparişi iptal ettiler . bu psu yetişebilseydim 850w olanı çekerdim nasip artık .
Sipariş niye iptal oldu? Enermax 1200W modelinin bir problemi mi var?

psu çok önemli iki lira kazanacam diye bilgisayarın tüm bileşenlerini yakmayın.

Edit:hangi moderatör buna uyarı vermiş. Gereksiz gereksiz boş yere atmışlar. Zorunuza mi gitti muhalefet edilmek
Everest PSU kullanıyorum DDR5 emanet ettim prizlerin hepsi dolu ses sistemi çift monitör vb daha sayamayacağım şey var şimdi PSU yapan firmalar patlasın diye mi yapıyor bunu 5K cebimde kalsın ya da 1K cebimde kalsın o nasıl bir mantık. TOKİ'de 500 kerede elektrik gider sorun yok.

Sipariş niye iptal oldu? Enermax 1200W modelinin bir problemi mi var?
1200W ve altındaki modellerin eski versiyonlarında fan yatağından zamanla yağ sızma sorunu vardı. Bir süre sonra fan ses yapıyordu. Yeni seri ile düzeltildi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Everest PSU kullanıyorum DDR5 emanet ettim prizlerin hepsi dolu ses sistemi çift monitör vb daha sayamayacağım şey var şimdi PSU yapan firmalar patlasın diye mi yapıyor bunu 5K cebimde kalsın ya da 1K cebimde kalsın o nasıl bir mantık. TOKİ'de 500 kerede elektrik gider sorun yok.
Elektronik işi şans işi birazda. Bazı insanlar bu konuda çok şanssız olabiliyor.

1200W ve altındaki modellerin eski versiyonlarında fan yatağından zamanla yağ sızma sorunu vardı. Bir süre sonra fan ses yapıyordu. Yeni seri ile düzeltildi.

Elektronik işi şans işi birazda. Bazı insanlar bu konuda çok şanssız olabiliyor.
tamamen şans işi bir şeyin pahalı olması diğer ucuz ürünlere göre daha fazla ömürlü olacak yada daha garanti verecek bi durum yok şans işi.

Eyvallah hocam, bir arkadaşa sistem topluyoruz da, kasa-psu konusunda kararsız kaldık. Galiba max 8 10 bine kadar çıkartabilirim bütçesini kasa psu için. Ben de 1200W enermax + idarelik bir kasa (zoko amiral gibi) mı yaptırsam diye düşünüyordum. Bir tavsiyeniz varsa dinleriz. 9070XT ve 9700X için alacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,756
Üyeler
183,631
Son üye
atabes
Geri