🔥 Delta PSU'larda DEVASA indirimler 🔥

Aralarında en kaliteli olanı hangisi bunların? Modülerliği saymazsak.

O liste tam anlamıyla doğru değil zaten. Düşük - orta tier'lerde çok fazlaca hata mevcut. Güvenmemek gerekli.
Hocam postlarini takip ediyorum, en son yönlendirmelerin dahilinde raijintek cratos 850de karar kilmistim, indirim bekliyorum. Bu psu ile onu karsilastirir misin rica etsem bilgin varsa.

5070 ya da 5070 T, 9070 XT türevlerinde bir karta geçecek olsam platin PSU uzun süre için iş görür mü? Yoksa fiyatı dışında bir artısı yok mu? Bazıları yeni nesil PSU alın demiş eski konularda.

FSP Hydro K PRO ATX3.0 750W 'i 2700 e almıştım amazon indirimden. şimdi 4100 e çıkmış, acaba iade edip Delta GPS-850HB 850W 80+ Platinum alayım mı bilenler yardımcı olursa sevinirim.

Hocam postlarini takip ediyorum, en son yönlendirmelerin dahilinde raijintek cratos 850de karar kilmistim, indirim bekliyorum. Bu psu ile onu karsilastirir misin rica etsem bilgin varsa.
Cratos daha yeni nesil bir PSU. Alabilirsen onu al tabii ki.

9070xt pulse / 9700x. Henuz kasa uyumlu mu diye bakmadim ama MSI MAG PANO M100R PZ.

Ürüne özel %5 kupon ile 1.157 TL. Gerçekten 550W, C+ seviyesi ve Archon, Frisby tarzı kalitesiz F seviye PSU'lar ile aynı fiyatta satılıyor, resmen bedava.

Kupon ile 2.443 TL. Gerçek 750W, 80+ Platinum sertifikalı, A- seviyesi ve bedava oğlu bedava fiyata. Bu fiyata almayan vallahi pişman olur.

Kupon ile ilki 2.753 TL, ikincisi 3.138 TL 850W, A seviyesi ve bedavanın kelime anlamı. Yapıştırın geçin. Her şeyin fiyatı artarken Delta PSU'larınki düşüyor maşallah.
satıcı çok güven vermedi sorun çıkar mı yorumlar da alakasız iki farklı markanın powerları var :D

9070xt pulse / 9700x. Henuz kasa uyumlu mu diye bakmadim ama MSI MAG PANO M100R PZ.
O zaman delta olabilir. 9070XT'yi kaldırabilmesi lazım ama kablo görünüşüde kötü biraz. Akvaryumda kötü durabilir. Kasa 200mm PSU destekliyor. LB modüler olan uyar mı bilmiyorum. Kablo için boşluk bırakılmadıysa olmaz muhtemelen. Platinyum olan uyar.

1763119966133.webp

O zaman delta olabilir. 9070XT'yi kaldırabilmesi lazım ama kablo görünüşüde kötü biraz. Akvaryumda kötü durabilir. Kasa 200mm PSU destekliyor. LB modüler olan uyar mı bilmiyorum. Kablo için boşluk bırakılmadıysa olmaz muhtemelen. Platinyum olan uyar.

Alıntıyı görüntüle
Anakart project zero hocam, cirkin durur dediginiz ekran kartina giden kablolar mi? Oyleyse cok problem degil sonra halledebilirim.

850w platta 12v sadece 50A 850w goldda ise 70A neden böyle

Geri