lahmacunustası
80+
- Reaksiyon skoru
- 105
teşekkür
ben aldım bir tane home servere kuracağım
teşekkür
İade aç tekrar al%5 indirimsiz hali bile çok iyi, 850 plat olanı 3.700 TL'ye 2 Kasım'da almıştım. Şu an kuponla 2.748 TL'ye geliyor, bedavanın da bedavası.
Hocam ben 2 hafta önce aynı satıcıdan 750w plat olanını almıştım sorunsuz biçimde geldi. Kargolaması çok güzeldi, oldukça büyük bir kutunun içinde 2 metre kadar baloncuklu şeye sarmışlardı çok şaşırmıştımHacı güvenilir demi yorum var 550 olanda ikiside başka ürün fotolu
HB platinyum olan daha iyi ve daha küçük. Onu alman daha mantıklı.GPS-850HB Platinum olan mı yoksa GPS-850 LB Gold olan mı alınır bilgisi olan var mı? Hala AM4 sistemdeyim ve yakında 9070XT ya da 5070 ile ekran kartını güncelleyebilirim hangisi daha iyi olur acaba? Çok bilgim yok.
Teşekkürler. Dediğim 9070XT, 5070 gibi kartlar için girişleri uygun değil mi? 5000 serisi kartlarda farklı bir giriş var diye duymuştum da. Dediğim gibi çok bir bilgim yok, şimdi alıp sonra kullanamazsam yazık olur yani.HB platinyum olan daha iyi ve daha küçük. Onu alman daha mantıklı.
LB yani modüler versiyonundaki kablolar o şekilde. HB versiyonundakilerin renkli olması lazım.Kablolar o görseldeki gibi değil. Gayet kaliteli. Tek eksisi yeni nesil ekran kartı kablo desteği yok. 6900xt ile stres testi vs yaptım 1 saatlik occt testinde de sıkıntı yaratmadı. Fanı çok sesli değil. Beni rahatsız etmedi.
Alıntıyı görüntüle