🔥 Delta PSU'larda DEVASA indirimler 🔥

LB yani modüler versiyonundaki kablolar o şekilde. HB versiyonundakilerin renkli olması lazım.
Doğrudur. Ben genel olarak yorumladım. Ayrıca benim lian li mini V2 kasaya da sığdı. Boyut olarak kasanın desteği 20 cm idi. PSU boyu 19 cm. İş görür bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca Gold modüler olanı daha iyi diyorlar. İç malzemesi vs tabi çok bilgim yok. Yabancı bi yerde okumuştum.

Platinium mu mantıklı gold olanmı 850w 7800x3d 9070xt pulse ekran kartı var

9070xt + 7800x3d önerirmisin
Plat olani daha mantıklı tabi ki

@Yusuf78 hocam gold modülerin boyutları mı 19 du yani büyüktü dimi

Platinum bu fiyata bedava bence. Eski nesil de olsa, giriş seyesi power olmış 2500 tl. 2603 TL'ye geldi
150 World, 145 de %5 indirim ile 3 taksit.
Asus tuf 550 bronze alacakken, bunu aldım. İnşallah üzmez.

@yusuf7878 brom 850w plat olanın incelemesi var mı? yerli olur, yabancı olur, çin olur, rus olur?
Coil whine ve fan sesi konusunda endişelerim var...

platinum olanı 9800x3d- 9060xt ile kullanıyorum. sorun yok
1- Boşata ve yükte fan sesi var mı?
2- Boşta ve yükte Coil whine var mı? (ve pc kapalı iken)

@yusuf7878 brom 850w plat olanın incelemesi var mı? yerli olur, yabancı olur, çin olur, rus olur?
Coil whine ve fan sesi konusunda endişelerim var...

1- Boşata ve yükte fan sesi var mı?
2- Boşta ve yükte Coil whine var mı? (ve pc kapalı iken)
Coil whine şansa bağlı birazda. Boştayken duyulan coil whine genelde PWM kontrolcünün farklı çalışma modlarına geçtiğinden oluyor. PSU, düşük yükte daha verimli çalışabilmek için bu modlar arasında geçiş yapıyor.

Çin incelemesi mevcut.

Onaylama ekranında kalıyorsa VPN açıp dene.

Coil whine şansa bağlı birazda. Boştayken duyulan coil whine ise genelde PWM kontrolcünün farklı çalışma modlarına geçtiğinden oluyor. PSU, düşük yükte daha verimli çalışabilmek için bu modlar arasında geçiş yapıyor.

Çin incelemesi mevcut.

Onaylama ekranında kalıyorsa VPN açıp dene.
Valla 700w gold high power aldım 1 sene önce ayni gun iade verdim coil whine ve fan sesi yuzuden iadesini.

Fii tarihinin fsp bronze 500w cift kanal psu sunu kullaniyorum ses konusunde memnunum ama ekran kartimi yukseltecegim yetmez :)

Valla 700w gold high power aldım 1 sene önce ayni gun iade verdim coil whine ve fan sesi yuzuden iadesini.

Fii tarihinin fsp bronze 500w cift kanal psu sunu kullaniyorum ses konusunde memnunum ama ekran kartimi yukseltecegim yetmez :)
High power'ların genelinde var heralde. Perofrmance GD almışsındır sanrım. Bende de dehşet coil whine var.

750w corsair bronze var onun yerine delta 850w plat gider mi ? 7800x3d + 4070ti var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,333
Üyeler
184,617
Son üye
akanitro14
Geri