Valsgarde
80+
- Reaksiyon skoru
- 63
@M-Q^GÖKTÜRK Hocam çok teşekkürler. Sanırım fırsatı kapan şanslı kişilerden biri oldum.
Saolun hocam ben teşekkür ederim@M-Q^GÖKTÜRK Hocam çok teşekkürler. Sanırım fırsatı kapan şanslı kişilerden biri oldum.
ben hiç fırsat yakalamıyorum Blic t60 aldım onu kullanıyorum ve neredeyse şuan bu linkini attığımın parasıa aldım (500tlye almıştım)OF OF HEP BİŞİ ALIYORUM İADE EDİLEMEYECEK DURUMA GELDİKTEN AONRA MÜTHİŞ FIRAATLAR ÇIKIYOR
Maalesef hep bu oluyor hocam. Gittim monitör aldım sonra laptop com tr 3000e sattı (msi g244f)ben hiç fırsat yakalamıyorum Blic t60 aldım onu kullanıyorum ve neredeyse şuan bu linkini attığımın parasıa aldım (500tlye almıştım)
bendede hep oluyor abdullah abinin klavyeleri falan satarken rampage ultimate aldım 750tlye 2 gün sonra anne 2 proyu 500e verdiMaalesef hep bu oluyor hocam. Gittim monitör aldım sonra laptop com tr 3000e sattı (msi g244f)
Valla çok kötü oluyor hocam neyse sağlık olsun ne diyelimbendede hep oluyor abdullah abinin klavyeleri falan satarken rampage ultimate aldım 750tlye 2 gün sonra anne 2 proyu 500e verdi![]()
valla satan olsa bende alırımsatan varsa alırım![]()
Odeme yapmadan da alınıyormukiÖdemesini yapmayıp bekletenler olabilir yarın bu saatlerde tekrar bakın bence alabilirseniz beleş klavye