MuratTheFounderOfGariban
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 12,236
Fantezilik bir klavye düşünülebilir. Gateron switch yazıyor bir iki kaynak doğruluyor fakat tam emin olamadı mdenenebilir.
hocam konudan bagimsiz ama bisey merak ettim kağıt bant ve sunger ile klavyeyi modlasam garanti bozulurmu bi sorun olup garantiye yollayacak olsam hadi sunger cikarda kagit bant yapisir kalirmi orda ?Fantezilik bir klavye düşünülebilir. Gateron switch yazıyor bir iki kaynak doğruluyor fakat tam emin olamadı mdenenebilir.
Bantta cıkar hocam sorun olmazhocam konudan bagimsiz ama bisey merak ettim kağıt bant ve sunger ile klavyeyi modlasam garanti bozulurmu bi sorun olup garantiye yollayacak olsam hadi sunger cikarda kagit bant yapisir kalirmi orda ?
teşekkürler hocam hayırlı gecelerBantta cıkar hocam sorun olmaz
Videolarda kailh gibi duruyor sankiFantezilik bir klavye düşünülebilir. Gateron switch yazıyor bir iki kaynak doğruluyor fakat tam emin olamadı mdenenebilir.
Modlamak içinBu bantlamak ve sünger ne için acaba ? sessiz mi yapılıyor yoksa başka olayı mı var
Ne olduğunu bilmediğim için modlamanınModlamak için
PCB ve switch in ses yalıtım ve stabilitesini arttırıyor sesler daha tok ve güzel çıkıyorNe olduğunu bilmediğim için modlamanın![]()
Hmm yapsak mı banaPCB ve switch in ses yalıtım ve stabilitesini arttırıyor sesler daha tok ve güzel çıkıyor
Doğru oda varDur bı klavye gelsin hele![]()