Murat hocam Delux M800 pro mu Dareu A950 Pro mu?, herşeyiyle.x3 ile a950 pro 4k arasında köpek gibi fark var hocam beklemeyin bence.
Murat hocam Delux M800 pro mu Dareu A950 Pro mu?, herşeyiyle.x3 ile a950 pro 4k arasında köpek gibi fark var hocam beklemeyin bence.
4k alacak param yok 1000 1200 e bakıyorum.x3 ile a950 pro 4k arasında köpek gibi fark var hocam beklemeyin bence.
Burası sıkıntılı diye pek istemedim yaA950 Pro 4k modeli şuan 1500 TL connectgamee
Bi ben yaşamadım şunu herhaldeMalzeme kalitesi, skatezi, hissiyatı efsane. Fakat çöp bir mcu sürekli kopmalar ve laglar getiriyor. Chromede gezinecekseniz alın oyunlarda kanser eder. 3 farklı bilgisayarda 3 farklı m800 pro denendi hepsinde sonuç aynı.
Mcu ne knkMalzeme kalitesi, skatezi, hissiyatı efsane. Fakat çöp bir mcu sürekli kopmalar ve laglar getiriyor. Chromede gezinecekseniz alın oyunlarda kanser eder. 3 farklı bilgisayarda 3 farklı m800 pro denendi hepsinde sonuç aynı.
Marvel cinematic universeMcu ne knk
Yani ne işe yarıyorMarvel cinematic universe
Hiçbir sorun yaşamadım.Malzeme kalitesi, skatezi, hissiyatı efsane. Fakat çöp bir mcu sürekli kopmalar ve laglar getiriyor. Chromede gezinecekseniz alın oyunlarda kanser eder. 3 farklı bilgisayarda 3 farklı m800 pro denendi hepsinde sonuç aynı.
Bunu ben de merak ediyorum ama adam ban yedi maalesefMurat hocam Delux M800 pro mu Dareu A950 Pro mu?, herşeyiyle.
Murat hoca nasıl banlandı la .Bunu ben de merak ediyorum ama adam ban yedi maalesef
Murat hoca nasıl banlandı la .
Bende ona şaşırdım en son banlanacak kişilerdenMurat hoca nasıl banlandı la .