Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Delux m800 pro 999 TL🔥

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
Anladım ekipmanları kablosuz yapmak istiyorum ama bütçe ne olmalı sizce yani ne kötü ne üst düzey olsun orta halli f/p diyebilmeniz için
Klavye kablolu olabilir nasıl olsa yürüyüşe çıkmıyor o yüzden HP omen encoder veya xpg summoner alabilirsin mouse olarak bu mouse'lar bayağı güzel bütçene uygun olanı seç kulaklıklar hakkında pek bilgim yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence değiştir

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,715
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
VGN X3 kullanan var mı? 850tl ye geliyor.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,354
İsim
Diyarhan
güzel duruyor 850 ye alınır bence (connectgame in destek leş )

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,715
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Bu fiyata rakipsiz bir mouse cam skatez ile geliyor ve diğer özellikleri üst düzey bir ara 1600 TL'den satılıyordu alacak olan varsa elini çabuk tutsun derim https://shop.connectgame.com.tr/pro...-hafif-gaming-mouse-paw3395-beyaz-extra-paket
satıcı güvenilir durmuyor, şikayetvar sayfasındaki puanı yerlerde. Buraya güvenmek bir tık cahillik olur gibime geliyor. Bence alınmamalı. Fiyatı iyi, mouse ta iyi, satıcı güvenilir olsaydı gözüm kapalı alırdım.

troken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Fatih
satıcı güvenilir durmuyor, şikayetvar sayfasındaki puanı yerlerde. Buraya güvenmek bir tık cahillik olur gibime geliyor. Bence alınmamalı. Fiyatı iyi, mouse ta iyi, satıcı güvenilir olsaydı gözüm kapalı alırdım.
satıcı güvenlide iade veya değişim işlemleriniz için yardımcı olmazlar

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,360
İsim
Selim
Koleksiyon için almıştım ama cidden üst düzey mouse'ları aratmıyor

Katılıyorum üst düzey mouse'ları aratmıyor
Bana plastiği ucuz gibi gelmişti

X3 ile m800pro kiyasladim kutu içeriği m800 efsane fakat plastik as x3ün çok daha kaliteliydi. İkisinin de stok skatez cacık normale göre daha kısa sürede eskir gibi, o yüzden cam skatez çıkması büyük avantaj. Ve x3 4ms gözüküyor m800 proda kaç MS hatırlamıyorum. Deathadder v2ye göre 4ms fark hiç anlasilmiyor tapleri kaçırmıyorum 180hz valo oynayınca. Hatta daha bi tutturuyorum.

Son düzenleme:

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,354
İsim
Diyarhan
Ürünü detaylı incelemesine baktım gecikme sorunu kablolu halde çok kötüymüş. Ufak tefek sorunları varmış firmaya iade vermek zor olduğu için iptal edip x3 veya aj199 alıp kullanır iade ederim kalitesine göre

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,169
İsim
Murat Orhan

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
765
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Razer cobra edit: pro dan iyi midir? yeni almıştımda iyiyse bundanda alayım 1 tane

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,169
İsim
Murat Orhan
Bugün bunu önermişti forumdan arkadaşlar

Aradaki fark 2 katından fazla. pro max de 3 kat hatta. Değer mi?
m800 de kullanabilirsin biraz ağır kalır sadece.

Bu önerilen mouse ile g pro superlight x'i kullanmış birileri var mıdır acaba?Fark var mı vs söylese de bilsek :/
GPX balon emin ol aralarında çok fark gözlemlemezsin. Sensör ve kaplama olarak m800 pro daha iyidir hatta.

Razer cobradan iyi midir? yeni almıştımda iyiyse bundanda alayım 1 tane
Kesinlikle daha iyidir.

Bana plastiği ucuz gibi gelmişti

X3 ile m800pro kiyasladim kutu içeriği m800 efsane fakat plastik as x3ün çok daha kaliteliydi. İkisinin de stok skatez cacık normale göre daha kısa sürede eskir gibi, o yüzden cam skatez çıkması büyük avantaj. Ve x3 4ms gözüküyor m800 proda kaç MS hatırlamıyorum. Deathadder v2ye göre 4ms fark hiç anlasilmiyor tapleri kaçırmıyorum 180hz valo oynayınca. Hatta daha bi tutturuyorum.
Plastiği ucuz mu? Hocam dalga mı geçiyorsun M800 Pro'da UV Matte kaplama var mouselarda bulunan en iyi kaplamalardan biri. M800 Pro ile x3 karşılaştıralamaz m800 pro 3 5 gömlek üstündür ama x3 kötü demek değil bu tabii.

Amazondan alıyormuş gibi düşünerek almak lazım yoksa connectgame güvenilir firma olarak.

Ürünü detaylı incelemesine baktım gecikme sorunu kablolu halde çok kötüymüş. Ufak tefek sorunları varmış firmaya iade vermek zor olduğu için iptal edip x3 veya aj199 alıp kullanır iade ederim kalitesine göre
M800 ile karşılaştırıyorsunuzdur m800lerde bu sorun vardı fakat m800 pro burada sözü edilen mouse.

110 gramı gördükten sonra kapattım bu parayı verenin aklını seveyim

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,354
İsim
Diyarhan

GPX balon emin ol aralarında çok fark gözlemlemezsin. Sensör ve kaplama olarak m800 pro daha iyidir hatta.

Kesinlikle daha iyidir.

Plastiği ucuz mu? Hocam dalga mı geçiyorsun M800 Pro'da UV Matte kaplama var mouselarda bulunan en iyi kaplamalardan biri. M800 Pro ile x3 karşılaştıralamaz m800 pro 3 5 gömlek üstündür ama x3 kötü demek değil bu tabii.

Amazondan alıyormuş gibi düşünerek almak lazım yoksa connectgame güvenilir firma olarak.

M800 ile karşılaştırıyorsunuzdur m800lerde bu sorun vardı fakat m800 pro burada sözü edilen mouse.

techpowerup da yine aynı sorunların olduğu yazılmış pro modeli için.

dosojin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
sedo

Kesinlikle daha iyidir.

117 TL'ye almış olduğumdan dolayı benim için baya iyi😀

Top Bottom