DENİZ SERVAN NARİN HAYATINI KAYBETTİ😥😓😭

ilgi istiyor tw deki ilgi canavarları gibi bu tipler incel tipli olur sadece ilgi için yaşarlar ilgi olmazsa ölüp giderler bilgilendirmek için yazıyorum fazla ilgi vermeyin şuna
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Allah rahmet eylesin yapacak bir şey yok
Motorsikletin en tehlikeli yanını ne yazık ki bu olayda bir kez daha gördük. Motoru profesyonel şekilde kullanmak ya da tam ekipmanla sürmek bile maalesef yeterli olmuyor. Karşı taraftaki sürücünün sizi fark etmemesi ya da istemeden de olsa ölümünüze sebep olması her an mümkün. Mekânı cennet olsun… Ölüm, en iyilerimizi bizden almaya devam ediyor 😔
İkinize de verdiğiniz ilgi için teşekkürlerimi sunuyorum

Bunun gibi trafik maganda tiplemeleri destekliyip bu ülke ne zaman düzelecek de demek ne tuhaf

İkinize de verdiğiniz ilgi için teşekkürlerimi sunuyorum

Bunun gibi trafik maganda tiplemeleri destekliyip bu ülke ne zaman düzelecek de demek ne tuhaf
Bende sana hak veriyorum. Dağda vahşice motor surmuyorlar " trafikte " vahşice motor suruyorlar. Birde öldükten sonra sanki bunun olmasını beklemiyorlarmis gibi tepki bekliyorlar herkesten. Ama yinede ölmüş birinin arkasından kötü konuşmaya gerek yok

Yukarıdaki arkadaşın yaptığı yorum yersiz olmuş ama kısmen doğru, bende motor kullanıyorum ve en ufak hatada olabilecek şeylerin bilincinde sürmek gerekli, canın değeri yok gibi sürmek aynı zamanda başka insanların canını da tehlikeye atmak demek. Yol pist değil

1754866855218.webp

1754866886711.webp

1754866950218.webp

Söyleyecek bir şey yok hikayenin sonu zaten belliydi. Allah rahmet eylesin.

Ünlü hız tutkunu deniz servan narin hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin çok iyi biriydi , dünyaya motoru sevdirdi , türkleri dünyaya tanıtan isimdi....
Bu işin en profesyonellerinden altın elbiseli adam bile vefat etti. Dikkatli sürmek gerek hız iyi değil kendine üzülmüyorsan arkandakilere üzül. Yazık olmuş Allah rahmet eylesin yine çok süratli çarpmış diyorlar

böyle kazalar gördükten sonra sadece direksiyon sınavı varken ehliyeti bırakmıştım

yaptıgı sey havalı felan degıldı adam oldukten sonra dahada ozenenler artacaktır emınım asırı hız ıyı bırsey degıl arkadaslar kımse kusura bakmasın kendısı bır trafık magandasıydı mekanı cennet olsun.

Ölünün arkasından konuşulmaz. Bende biliyorum yanlış yaptığını ama ortada ölen bir insan olduğunun farkındayım. Ölen kişi sizin amcanız dayınız da olabilirdi ona da iyi ki ölmüş der gibi konuşur muydunuz acaba

Son düzenleme:
Ünlü hız tutkunu deniz servan narin hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin çok iyi biriydi , dünyaya motoru sevdirdi , türkleri dünyaya tanıtan isimdi....
Allah rahmet eylesin 300 km hızla tünelde gidiyordu belliydi

Son düzenleme:
Motor ölüm getirir hız tutkunu olmasada, Allah rahmet eylesin
Hız yaparken ölmedi ama sen biln

Hız adrenalin cazip gelebilir ama canımı bunun için riske atmam. Motorsiklet ile ağır ağır manzaralı yollarda Seyehat etmek varken hiç ihtiyacın yokken neden aşırı hız yaparsın. Bu olay için en azından mutlu vefat etti diyenler var böyle bir mutluluk olmaz bu tutku değil bu başka birsey ama olay çok yeni olduğu için birsey demiyorum. Geride bıraktıklarınin büyük acı çekmesine sebep oldu
hız yaparken ölmüyor ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,179
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri