Deniz tuzu spreyi önerisi?

KYLORIN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,130
Saçım için deniz tuzu spreyi almak istiyorum fakat hangisi fp veya hangi markalar alınmaz vb. bilgilerini bilmiyorum öneriniz varmıdır?

Hocam daha hacimli yapıyor diye duydum, kıvırcık mı yapıyor? Benim saçım zaten dalgalı bunu sıksam kıvırcık mı olur?
daha iyi ve belirgin gözüküyor işte , benimde saçım sık dalgalı. sprey kullandığımda daha hacimli , bukleleri belirgin ve daha canlı gözüküyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir nevi kıvırcık yapıyor diyebiliriz tabii.

daha iyi ve belirgin gözüküyor işte , benimde saçım sık dalgalı. sprey kullandığımda daha hacimli , bukleleri belirgin ve daha canlı gözüküyor.

bir nevi kıvırcık yapıyor diyebiliriz tabii.
Güzelmiş, bir karara vardınız mı ürün konusunda? Bir de saça zararı olur mu?

Güzelmiş, bir karara vardınız mı ürün konusunda? Bir de saça zararı olur mu?
duştan çıkınca ıslak saça veya direkt saçınızı ıslatarak kullanın. kuru saça kullanınca biraz yıpranmış gösteriyor doğal olarak.

duştan çıkınca ıslak saça veya direkt saçınızı ıslatarak kullanın. kuru saça kullanınca biraz yıpranmış gösteriyor doğal olarak.
bende diyorum saçlarım neden tel tel oluyor parça parça olmasını istiyorum deniz tuzu spreyi haricinde ne kullanabilirm saçlarım dümdüz ciddi anlamda düz

bende diyorum saçlarım neden tel tel oluyor parça parça olmasını istiyorum deniz tuzu spreyi haricinde ne kullanabilirm saçlarım dümdüz ciddi anlamda düz
hocam sizin saçlarınızı şekillendirebilmek için deniz tuzu spreyi değil de en iyi toz wax gider muhtemelen. düz saçlarda toz; deniz tuzu spreyine göre daha da etkili olur, hacimli ve parça parça gözükür. tabii bunlar için saç kesimi de çok önemli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,787
Üyeler
184,221
Son üye
raxpy64
Geri