depolama neden dolu ?

Anıl.

80+
Reaksiyon skoru
94
arkadaşlar normalde 400 gb dan fazla boş yer var iken bu normalmi
gamepassden forza ve metro indirdim indirdigimde fazla depolama kullanıldı silince geçer dedim
fakat sildim şuan depolamam bu şekilde
sadece outlast 2 var sebebi ne olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yokmu yardımcı olacak

gamepassden forza ve metro indirdim indirdigimde fazla depolama kullanıldı silince geçer dedim

yokmu yardımcı olacak
yokmu yardımcı olacak

Ekler

• Ekran Görüntüsü (9).webp
    Ekran Görüntüsü (9).webp
    56.1 KB · Hit: 56
Son düzenleme:
314 gb boş yer varmış. Garip olan nedir? SSD 480 gb değil mi? Disk Temizleme uygulaması ile güncellemelerden kalan dosyaları temizleyebilirsiniz. İnternet tarayıcısında da temizlik yapabilirsiniz. Siteleri dolaştıkça dosya birikiyor.

314 gb boş yer varmış. Garip olan nedir? SSD 480 gb değil mi? Disk Temizleme uygulaması ile güncellemelerden kalan dosyaları temizleyebilirsiniz. İnternet tarayıcısında da temizlik yapabilirsiniz. Siteleri dolaştıkça dosya birikiyor.
normalde 410 küsür boş alan vardı 25 gb outlast desen 385 gb geri kalan 70gb nerede ?

normalde 410 küsür boş alan vardı 25 gb outlast desen 385 gb geri kalan 70gb nerede ?
Bilgisayarı siz kullanıyorsunuz. Ben nereden bileyim? SSD 480 gb değil mi yazdım, ona bile cevap vermediniz.

Ekran görüntüsünde gözüküyor 480 gb olduğu bunu neden sordunuz
Yazdığım şeyleri yaptınız mı? Yüklediğiniz oyunun kurulum dosyaları bilgisayarınızda duruyor olabilir. Bilgisayarınızı kapatıp açtığınızda veya her kurulum yaptığınızda sistem geri yükleme noktaları oluşturulur. Bunları araştırmanız lazım.

yokmu yardımcı olacak

yokmu yardımcı olacak
Sildiğiniz oyunlar nereye yüklü ise kontrol edin belki silinmemiştir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,790
Üyeler
188,320
Son üye
phaxe
Geri