- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 11,562
Burada hibrit rejim var, Türkiye'de...Buranın hükümetimi yoksa Türkiye'nin mı?![]()
Burada hibrit rejim var, Türkiye'de...Buranın hükümetimi yoksa Türkiye'nin mı?![]()
Öyle bir durum yok hocam,anakartın kaç destekliyorsa o hızı alırsın.Ben yanlış biliyorum herhalde?Bununla ilgili konu açtım aslında ama olabildiğince fazla kişiye danışmaktan zarar gelmez bence. Bende 7800x3d işlemci var da alacağım RAM 6000MHz ve Ram'i bu hızda kullanmak istiyorum ama işlemcim 5200mhz desteklediği için stabilite sorunları olabilirmiş. Anladığım kadarıyla herkesin ortak noktası BIOS güncel olursa bir sorun olmaz yönünde sizce ne yapmalıyım?
Hocam hiç bilgim yok.Forumdaki arkadaşlar görürlerse yardımcı olabilirler belki.He pardon görmemişim.Benim derdimde Assetto corsa compezitionede tur sürelerini düşeremiyorum. Çözüm var mıdır hocam?
![]()
Uyku saatlerimi düşürmem gerekiyorKonu ve önemi fark etmeksizin; bilgisayar donanımı, para, kız vb. konularla ilgili takıldığınız sorunları buraya yazın.Derdinize forumca çare bulmaya çalışalım.
Mantıklı yaklaşım ama cevap bu değil. Sorun şu hiçbirimiz "ben dünyada yaşamak istiyorum." Dediği icin burada değil. Tabi ki farklı görüşler farklı inançlar olabilir ama mevzu bu da değil. Şuan güncel olarak hiçbirimiz dünyaya gelmek icin seçim yapmadık. Bu da benim için anlamını kaybediyor. Ben yaşamak istemiyorum. Gayet basit. Magaradaydim magaramdaki duvarlara baktım sonra mağaradan çıktım baktım etrafa ilgimi çekmedi. Bitti olay. Hani derler ya her insanın yaşama özgürlüğü vardır diye yaşama özgürlüğü varsa yaşamama özgürlüğü de olmalı ama zorla yaşamasını istiyorlar özgür irademiz dışında sonra diyorlar hasta engelli şu bu. Neden insanın yaşamak istememesi gayet doğal değil mi? Kendi iradesiyle seçemez mi? Bazı ülkelerde serbest acısız ölüm oradakiler doktor da buradaki değil mi? Neden ben diğer insanların düşüncesi ile ZORLA hayatta tutuluyorum iradem dışında.Hocam yanlış anlamayın da, fazla mastürbasyondan kaynaklanıyor olabilir bu tutumunuz.
Hocam İslam'dan yeni çıktın sanırım.Hocam sen mağaradan çıktığını sanıyorsun fakat platon'un alegorisinde de olduğu gibi gölgeleri gercek Dünya sanıyorsun.Bu hayat s*çm*k için bile yaşamaya değer.Hocam biraz da anarşişt hareket ediyorsun.Mantıklı yaklaşım ama cevap bu değil. Sorun şu hiçbirimiz "ben dünyada yaşamak istiyorum." Dediği icin burada değil. Tabi ki farklı görüşler farklı inançlar olabilir ama mevzu bu da değil. Şuan güncel olarak hiçbirimiz dünyaya gelmek icin seçim yapmadık. Bu da benim için anlamını kaybediyor. Ben yaşamak istemiyorum. Gayet basit. Magaradaydim magaramdaki duvarlara baktım sonra mağaradan çıktım baktım etrafa ilgimi çekmedi. Bitti olay. Hani derler ya her insanın yaşama özgürlüğü vardır diye yaşama özgürlüğü varsa yaşamama özgürlüğü de olmalı ama zorla yaşamasını istiyorlar özgür irademiz dışında sonra diyorlar hasta engelli şu bu. Neden insanın yaşamak istememesi gayet doğal değil mi? Kendi iradesiyle seçemez mi? Bazı ülkelerde serbest acısız ölüm oradakiler doktor da buradaki değil mi? Neden ben diğer insanların düşüncesi ile ZORLA hayatta tutuluyorum iradem dışında.
En azından moralini yükseltmiş,belki yardımcı da olmuş oluruz.Agacım dert büyük çözüm imkansız..
Uyku saatlerini ayarlarsın da, şarkı nasıl bir şarkıydı?Uyku saatlerimi düşürmem gerekiyor
Birde daha önce duyduğum bir şarkının tam halini arıyorum![]()
Sadece dert bu mevzu din değil yada mağara alegorisi değil sadece benzetme. Aslında hiç varolmasak hic dert keyif vs olmayacak üzerine düşünecek bir sey olmayacak. Bu yüzden varolmak kötü bir şey benim için.Hocam İslam'dan yeni çıktın sanırım.Hocam sen mağaradan çıktığını sanıyorsun fakat platon'un alegorisinde de olduğu gibi gölgeleri gercek Dünya sanıyorsun.Bu hayat s*çm*k için bile yaşamaya değer.Hocam biraz da anarşişt hareket ediyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
En azından moralini yükseltmiş,belki yardımcı da olmuş oluruz.
Bende benzetme yapıyorum zaten mağara konusunda.Sadece dert bu mevzu din değil yada mağara alegorisi değil sadece benzetme. Aslında hiç varolmasak hic dert keyif vs olmayacak üzerine düşünecek bir sey olmayacak. Bu yüzden varolmak kötü bir şey benim için.
size de yüksek hız lazım hocamDert ortağıyız.![]()
aslında bir çok sorunun derdin sebebi sosyal medyaYa sen bitanesin