Neler Yeni

Deri Koltuk soyulur mu?

Muzlusüt

80+
Zio venom koltuk alacağım ama venom fabric ile venom gaming arasında kaldım. Venom fabric full kumaş, venom gaming ise oturulan yeri kumaş olarak seçilebiliyor. Renkli olduğu için venom gaming almak istiyorum ama yırtılır soyulur mu diye aklıma takıldı. İç tarafı kumaş olarak seçeceğim, deri olan taraflara temasım olmucak neredeyse. Sizce problem olur mu?

Ekler

• IMG-20230626-WA0000.jpg
    IMG-20230626-WA0000.jpg
    190.7 KB · Hit: 49

BabaVoss7

80+ Silver
4 yıldır deri kullanıyorum yastık kısmında yeni çatlaklar başladı senin kullanımına bağlı. Ben dikkat liyi dir biraz

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,376
İsim
Berkay BABUCCU
Çatlaklar göze kötü gelecek gibi gözükür mü yoksa kılcal kılcal çatlaklar mı?
bu senin kilonla,kullanımınla alakalı bir durum.Uzun zaman sonra bildiğimiz çatlaklar oluşacaktır. Ama ben kumaş aldım kedi tırnaklaya tırnaklaya onunda içine ediyor zamanla.Çok önemli bir duruum değil bence.Al keyfine bak oturma yeri kumaş olsun kalanı deri olsun uzun süre işini görecektir.3-4 yıl gördükten sonra bir zahmet yıpranma yapsın haliyle.

etnetalw

80+ Bronze
Zio venom koltuk alacağım ama venom fabric ile venom gaming arasında kaldım. Venom fabric full kumaş, venom gaming ise oturulan yeri kumaş olarak seçilebiliyor. Renkli olduğu için venom gaming almak istiyorum ama yırtılır soyulur mu diye aklıma takıldı. İç tarafı kumaş olarak seçeceğim, deri olan taraflara temasım olmucak neredeyse. Sizce problem olur mu?
Suni deriler aşırı tertletme ve soyulma yapmakta bir markada yaşadım hawk öneririm terletme ve koku yapmıyor ve soyulmadıda. Kumaş'a geçiş yaptım

Muzlusüt

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Suni deriler aşırı tertletme ve soyulma yapmakta bir markada yaşadım hawk öneririm terletme ve koku yapmıyor ve soyulmadıda. Kumaş'a geçiş yaptım
Hawk koltuk almıştım hepsiburadadan 3111TL'ye ama hepsiburada sorun çıkardı kargodan geri döndürdü. Şuanda 4200TL olunca koltuk o fiyatı vermeye içim el vermiyo 3111TL satışa koyulunca. Zio'yu kendi yerine gittim denedim hoşuma gitti, full kumaş versiyonu da var.

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,376
İsim
Berkay BABUCCU
Hawk koltuk almıştım hepsiburadadan 3111TL'ye ama hepsiburada sorun çıkardı kargodan geri döndürdü. Şuanda 4200TL olunca koltuk o fiyatı vermeye içim el vermiyo 3111TL satışa koyulunca. Zio'yu kendi yerine gittim denedim hoşuma gitti, full kumaş versiyonu da var.
Full kumaş versiyonu varsa bence tavsiye edilmeli.Kumaş kullanıyorum 2 yıldır (malum evde kedi var deri sıkıntı) hiçbir sorun yaşamadım.Kumaş öneririm.

Muzlusüt

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman full kumaş versiyonunu alıyım. 500 Liraya ayak uzatma eklemeye değer mi sizce?

Top Bottom