Yphen
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 524
- İsim
- Hazer
- Konu Sahibi Konu Sahibi
23 - 24KHocam ekipmanlar hariç sisteme ne kadar vermiş oluyorsunuz ortalama ?
Hocam öneriler için teşekkürler mousepad e-Sports için üretilmiş custom mousepad değişmeyi düşünmüyorum, Klavye konusunda ve mouse grip konusunda önerilerinizi dikkate alacağım kulaklık olarakta HyperX Cloud II kullanıyorum kulaklık almayı düşünmüyorum.dünyanın en iyi bilgisayarını bile kullansan ekipmanlar iyi olmayınca rahat edilmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam öncelikle mouse seçiminiz aşırı iyi olmuş ninjutso gpx'den shape olarak daha iyi değiştirmeyin onu
aliexpressten 50-60tl'ye tiger veya corepad grip tape takarsınız efsane olur
mousepad olarak artisan hien - hayate otsu daha mantıklı
kulaklık olarak arctis 9 iyi gidebilir
klavye olarak önerim epomaker anne pro 2, kemove snowfox 61, gamakay tk68 bütçe 3k'ya çıkarsa apex pro - keychron k6
bu kadar paranız yoksa xpg summoner yada banggooddan rk61 iyi olur
Hocam benimde ilk başta seçimim samsung tarafındaydı fakat sırf marka isminden dolayı aşırı pahalıya geliyor bu mantıkta baktığınız da mesela üstüne iki üç daha koyup şuda iyi olur diyip onuda alabilirim buda iyi diyip bunuda alabilirim yani bütçe kısıtlı olduğu için F/P ürünlere ağırlık veriyorum.Marka problem çıkartabilir diye söyledim. Ayrıca hala samsung ssd alınması taraftarıyım.
Hocam yanıldığınız noktalar var gamepower'ın o kasası tamamen gösteriş kasası bir özelliği yok ve 2K öyle bir kasaya para vermem asla. İkinci olarak sistem FPS gaming üzerine bir sistem mouse fazla değil tam tersine çok uzun ömürlü hot swap özellikli en güncel sensör kullanılmış bir mouse yani fiyatı sizi cezbetmesin 1700 TL kadar düştüğü bile oluyor. bide 6700 değil 6700 XT alıyorum ve 3060Ti'dan güçlü bir kart FPS farkları baya oynuyor arada çoğu oyun için en azından öyle.Kasa tercihini beğenmedim de o sisteme o mouse bence abartı olmuş Ayrıca 6700 yerine keşke 3060ti felan alsaydın ama güzel sistem güle güle kullanın.
GamePower WARCRY ATX 6 ARGB Sessiz Fan Temper Cam Gaming RGB Kontrolcüsü ve Uzaktan Kumanda Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
bütçen varsa o kasa yerine bu kasayı tercih edebilirsin.
PSU kısmında evet yavaş yavaş High Power'a yöneliyorum fakat CPU soğutma kısmında revenge hocamın dediği gibi araştırdım ve gerçekten se-224-xt ile birebir aynı hiç bir farkı yok sadece tek fark fiyat farkı performax 480 TL idi en son se-224-xt ise 800 TL neden 400 TL fazla vereyim ki sadece isim için.Psu high power al cpu soğutma niye performax onu anlamadım ve ssd pcie 3.0 haberin olsun yazmışsında orda samsung filan alsan iyi olur.
Son düzenleme: