Arkadaşlar selamlar bu forumda ve farklı forumlarda konularını açmıştım çok fazla konu açtım özür diliyorum emin olma takıntım var o yüzden. Öncelikle yardım eden herkese çok teşekkür ediyorum cansınız.
Uzun zamandır araştırıyorum her şeyi ile çok sağlam bir sistem toplamak istedim parça kalitesi olarak sizlerin yardımı ile güzel bir bilgisayar toplamaya çalıştım bir kaç parçasını sipariş ettim fakat bazı parçalar kaldı daha henüz emin değilim onlarda onlarıda yakında satın alacağım Allah'ın izniyle. Sizden istediğim şey şu aşağıya alacağım ekipmanlar dahil bütün sistemi bırakıyorum sistemin artılarını eksilerini ne gibi sorunlar olur veya herhangi bir problem olur mu gerek parçaların performansında gerek hava akışında ya da darboğaz sorunu vs. gibi aklınıza gelen her şeyi söyleyebilirsiniz şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.
Dipnot: PSU konusunda nolur artık kesin bir sonuca varayım yoksa öneri yapın lütfen yoksa kendime kaynar suda delice şeyler yapacam.
Sistem Bileşenleri :
İşlemci : AMD Ryzen 5 5600 4.40 GHz 6 Çekirdek 35MB AM4 7nm İşlemci |
Anakart : ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart |
Ekran Kartı : Sapphire PULSE AMD RX 6700 XT 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı - [Alındı] |
RAM : Crucial Ballistix 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 (2x) - [Alındı] |
SSD : Western Digital 500 GB SN570 PCI-Express 3.0 SSD |
Kasa : DarkFlash DLS 480 Mid Tower RGB Fanlı ATX Siyah Kasa |
PSU : High Power Super GD+ Series 750W 80+ Gold / Sharkoon SilentStorm Cool Zero 750W 80+ Gold / Sharkoon SilentStorm Cool Zero 850W 80+ Gold |
CPU Soğutma : Performax PERFAN-120-H İşlemci Soğutucu |
ARGB Kablo : XPG Prime ARGB 8 Pin (6+2) Ekran Kartı Uzatma Kablosu / XPG Prime ARGB 24 Pin Anakart Uzatma Kablosu - [Alındı] |
Sistem Ekipmanları :
Monitor : ASUS TUF GAMING 24.5" VG259QM 280 Hz 1ms 2x HDMI 1x DP HDR400 G-Sync FHD Fast IPS Gaming Monitör - [Alındı] |
Mouse : Ninjutso Katana Superlight White |
Mousepad : Endgame Gear MPC1200 Cordura Stealth Edition |
Koltuk : Zio Venom Gaming (Antrasit) (Kumaş - Keten Deep Black) (Ayak - Krom) (Dikiş - Rengi Beyaz) |