DerinDarbe Kim Ve Ne Yaptı?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
14,541
Adını her MMORPG oyununda duyuyorum ve hep bir sorun oluyor bu adamın geldiği yerde nedense.
Peki bu adam kim ve ne yaptı?

benim bildiğim Sanırım Uygun olmayan şekilde Satış yapıyormuş küçük yaştaki çocuklara o yüzden Kısa bir süre hapse Girmiş sonra çıkmış bırakmış falan.

Son düzenleme:
Adını her MMORPG oyununda duyuyorum ve hep bir sorun oluyor bu adamın geldiği yerde nedense.
Peki bu adam kim ve ne yaptı?
Zamanında metin 2 topluluk menajeri idi. Metin 2 içinde yasadışı won satışı, gerçek hayatta hesaplardaki itemleri tehdit ile çalma vb. gibi suçları işlediği söyleniyor.

Zamanında metin 2 topluluk menajeri idi. Metin 2 içinde yasadışı won satışı, gerçek hayatta hesaplardaki itemleri tehdit ile çalma vb. gibi suçları işlediği söyleniyor.
Anlamadığım bazı şirketlerde de oyunların yönetici ekiplerinde de bulunmuş ama nasıl?

CharmQuell videolarında anlatıyordu hangi video hatırlamıyorum ama 3 metin2 videosu var zaten baya iyi videolar
Post automatically merged:

Şu olması lazım

CharmQuell videolarında anlatıyordu hangi video hatırlamıyorum ama 3 metin2 videosu var zaten baya iyi videolar
Post automatically merged:

Şu olması lazım
İşte bunları izledikten sonra aklımda sorular oluştu daha fazla.

Anlamadığım bazı şirketlerde de oyunların yönetici ekiplerinde de bulunmuş ama nasıl?
GameForge ile direk anlaşması vardı, yani hemen hemen bütün GameForge oyunlarında yönetici idi. Ne yaptı nasıl yalanlar söyledi de oyun yetkililerini kandırdı bilmiyorum ama oyunu batıran şahısın kendisi olmadığına ikna etmeyi başarmış. Metin 2 oyununu bitiren şahıs ta kendisidir aslında. Birçok metin 2 serverının da reklamını yaptı. Diğer şirketlere nasıl girdi, bu cv ile nasıl işe alındi hiçbir fikrim yok

GameForge ile direk anlaşması vardı, yani hemen hemen bütün GameForge oyunlarında yönetici idi. Ne yaptı nasıl yalanlar söyledi de oyun yetkililerini kandırdı bilmiyorum ama oyunu batıran şahısın kendisi olmadığına ikna etmeyi başarmış. Metin 2 oyununu bitiren şahıs ta kendisidir aslında. Birçok metin 2 serverının da reklamını yaptı. Diğer şirketlere nasıl girdi, bu cv ile nasıl işe alındi hiçbir fikrim yok
Ural da vardı ama o aradan sıvışmış vurgun yapıp.

Ural da vardı ama o aradan sıvışmış vurgun yapıp.
Metin2 den ekmek yemeyen 1 tane admin, OG yok. Hepsi ya yasadışı item satışı, ya yasadışı won satışı ya da duplicate item ile bir şekilde parayı kırdı. Sadece metin2de de yapmadılar bunları. Bit olaylarına da karıştıkları söyleniyor ama kesin bir kanıt yok

O adam efsane para kazanmış mt2 den. Bağlı olduğu ekibe çaktırmadan ekstra kendi başına oyun içi satış yapmış. Yaptığı satışlardan da sadece kendisi kontrol edebiliyormuş öyle bir yetki verdirmiş kendine.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,214
Üyeler
190,875
Son üye
Graverexx
Geri