Ders, film, dizi için tablet önerisi.

qksthere

80+
Reaksiyon skoru
42
Lise öğrencisiyim ve tableti en çok ders için kullanacağım. Ara sıra yanında belki dizi film izlerim oyun da oynarım diye düşünüyorum. Kasma, donma, gecikme olmaması benim için çok önemli. Ömrü de önemli, eşit şartlarda ömrü fazla olanı tercih ederim çünkü uzun bir süre kullanacağımı düşünüyorum. Bütçem 15K civarı. Şu seçenekler arasında kaldım:

Samsung Galaxy Tab S6 Lite(2024)
Honor Pad v9
Xiaomi Pad 7
Huawei Matepad 11.5 2025
Honor Pad 10

Daha çok araştırmadım ama bunlar seçeneklerim, bunlardan birini mi almalıyım yoksa aynı bütçeye daha iyi bir seçenek var mı?

Lise öğrencisiyim ve tableti en çok ders için kullanacağım. Ara sıra yanında belki dizi film izlerim oyun da oynarım diye düşünüyorum. Kasma, donma, gecikme olmaması benim için çok önemli. Ömrü de önemli, eşit şartlarda ömrü fazla olanı tercih ederim çünkü uzun bir süre kullanacağımı düşünüyorum. Bütçem 15K civarı. Şu seçenekler arasında kaldım:

Honor Pad v9
Xiaomi Pad 7
Huawei Matepad 11.5 2025
Honor Pad 10

Daha çok araştırmadım ama bunlar seçeneklerim, bunlardan birini mi almalıyım yoksa aynı bütçeye daha iyi bir seçenek var mı?
Bu tabletler seni 2 maksimum 3 yıl götürecektir ayrıca android tabletlerin yazılımı da iyi değil iPad A16 öğrenci indirimi ile 14.500tl onu al yanına ucuz muadil bir kalem al 16.000tl ye gelir sana ama 5 yıl garanti yazılım desteği veriyor Apple ve satıp model yükseltirken Apple ürünü oldukları için değer kaybı daha az oluyor ve daha hızlı satılıyor ikinci el de

Honor Pad v9
Xiaomi Pad 7
Huawei Matepad 11.5 2025
Honor Pad 10

60hz apple ekranı almak bana saçma gelirdi açıkçası

2 yıllık huawei matepad air deneyimlerimden şunu söyleyebilirim.
kutudan çıktığı ile şuan arasında ne bir performans farkı nede yavaşlama söz konusu değil
huawei i gönül rahatlığı ile öneririm
telefonunun ne olduğu çok önemli bu konuda
ama papermate ekran tek başına bir öğrenci için yeterli bir sebep

Bu tabletler seni 2 maksimum 3 yıl götürecektir ayrıca android tabletlerin yazılımı da iyi değil iPad A16 öğrenci indirimi ile 14.500tl onu al yanına ucuz muadil bir kalem al 16.000tl ye gelir sana ama 5 yıl garanti yazılım desteği veriyor Apple ve satıp model yükseltirken Apple ürünü oldukları için değer kaybı daha az oluyor ve daha hızlı satılıyor ikinci el de
2-3 yılda biterden kastınız nedir? Ayrıca ekosisteminin büyük olması dışında ipad almak için bir sebep göremiyorum, işlemcisi daha kötü, yenileme hızı da 60hz. Şuan için Xiaomi pad 7, Honor pad 10 ve Huawei matepad 11.5 arasında kaldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

60hz apple ekranı almak bana saçma gelirdi açıkçası

2 yıllık huawei matepad air deneyimlerimden şunu söyleyebilirim.
kutudan çıktığı ile şuan arasında ne bir performans farkı nede yavaşlama söz konusu değil
huawei i gönül rahatlığı ile öneririm
telefonunun ne olduğu çok önemli bu konuda
ama papermate ekran tek başına bir öğrenci için yeterli bir sebep
Huawei'ye sıcak bakıyordum ancak sanırım google uygulamalarını desteklemiyormuş. Yani google hizmetleri yeni huawei cihazlarda kullanılamıyormuş. Bunu nasıl çözdünüz? Çok büyük bir dezavantaj değil mi?

Honor Pad v9
Xiaomi Pad 7
Huawei Matepad 11.5 2025
Honor Pad 10

Matepad 11.5 2025 tavsiye ederim bende 11.5S kullanıcısıyım tek kelime muadilerine göre kalitesi yüksek bir cihaz.
kalemi ve ekranı çok güzel kaliteli

2-3 yılda biterden kastınız nedir? Ayrıca ekosisteminin büyük olması dışında ipad almak için bir sebep göremiyorum, işlemcisi daha kötü, yenileme hızı da 60hz. Şuan için Xiaomi pad 7, Honor pad 10 ve Huawei matepad 11.5 arasında kaldım.

Huawei'ye sıcak bakıyordum ancak sanırım google uygulamalarını desteklemiyormuş. Yani google hizmetleri yeni huawei cihazlarda kullanılamıyormuş. Bunu nasıl çözdünüz? Çok büyük bir dezavantaj değil mi?
microG ile sorunsuz google oluyor kullanıyorum sorun yaşamadım bildirimler vesaire geliyor anında.

Honor Pad v9
Xiaomi Pad 7
Huawei Matepad 11.5 2025
Honor Pad 10

Samsungda Tab S10 Lite diye bir cihaz var öğrenci indirimiyle 12K ya falan geliyor o fiyata direkt alınabilecek bir cihaz bence.

yoo gbox üzerinden kuruluyor sonrasında normal kullanıma devam
sadece youtube max 1080p oda bana yetiyor
bide googlepay çalışmıyor eğer kullanıyorsan

yoo gbox üzerinden kuruluyor sonrasında normal kullanıma devam
sadece youtube max 1080p oda bana yetiyor
bide googlepay çalışmıyor eğer kullanıyorsan
hocam ben 2k 4k falanda açabiliyorum sizde o seçenekler yokmu Gbox çöpünü kullanmayın microG ye geçin tabi HarmonyOS 3.0 üzeri iseniz.

Samsungda Tab S10 Lite diye bir cihaz var öğrenci indirimiyle 12K ya falan geliyor o fiyata direkt alınabilecek bir cihaz bence.
parasını gram haketmeyen tabletler önermesseniz sevinirim ;)

hocam ben 2k 4k falanda açabiliyorum sizde o seçenekler yokmu Gbox çöpünü kullanmayın microG ye geçin tabi HarmonyOS 3.0 üzeri iseniz.

parasını gram haketmeyen tabletler önermesseniz sevinirim ;)
Ne yani Google uygulamalarını açmak için 40 takla attıran tamamen Çin’e özel tasarlanan Huawei yi mi önerelim insanlara?

Matepad 11.5 2025 tavsiye ederim bende 11.5S kullanıcısıyım tek kelime muadilerine göre kalitesi yüksek bir cihaz.
kalemi ve ekranı çok güzel kaliteli

microG ile sorunsuz google oluyor kullanıyorum sorun yaşamadım bildirimler vesaire geliyor anında.
Bu olayın herhangi bir dezavantajı olmuyor mu?

Ne yani Google uygulamalarını açmak için 40 takla attıran tamamen Çin’e özel tasarlanan Huawei yi mi önerelim insanlara?
Deneyimlemediğin şeyler hakkında konuşma yasaklıyorum. Karşında 40 takla atmayan sadece 5 dakika 1 defaya mahsus uğraşıp ve birdaha hiçbir sorunla karşılaşmayan birisi var anladınmı ?

Bu olayın herhangi bir dezavantajı olmuyor mu?
Hayır bildiğim kadarıyla GooglePlay çalışmıyor diyenler var denemedim ben deneyince size iletirim onun haricinde normal uygulama indirir gibi indirip kuruyorsun şuana kadar herhangi bir zorlukla karşılaşmadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,196
Üyeler
183,076
Son üye
walith
Geri