Yardım Ders için tablet önerisi ?

Ben geçen sene çok düşünüp honor pad v9 aldım. kalemi ve kılıfı içinde geliyor. Not alma uygulaması ve honor docs içindeki çok güzel. Dizi de izleyecekseniz hoparlörleri aşırı kaliteli evdeki ipadden iyi. Ufak klavye mouse aldım bildiğiniz bilgisayara dönüşüyor istediğiniz kadar sekme açın sorun olmuyor, multitasking özellikleri de iyi hiçbir kasma donma yok, işlemcisi zaten fazla OP. 1 bölüm netflix izliyorum şakasız şarjı yüzde 5-6 falan azalıyor. Farklı bir marka düşünürseniz öneririm.
hocam sanırım o markalara yönelmem ama teşekkür ederim öneriniz için

Selamlar arkadaşlar kız arkadaşım kpssye hazırlanıyor ama monster laptoptan pili 1 dkda bitiyor ve çok sesli çalışıyor samsung galaxy tab s10fe düşünüyorum hediye alacağım tek önemli olan şey 6 taksit ve üzeri olması bütçem 6 taksit olduğu zaman 20lere çıkar ama örnek veriyorum 22ye 23e çok daha iyisini alabileceksem önerilere açığım abimde s9fe vardı güzel gelmişti bana ama kurcalamamıştım yardımcı olursanız çok sevinirim ders ve film izlenir
2. El s9 plus/ultra - s10 plus

Hocam ona bakarım ama s10fe ve s10fe+ da lcd ekran var biraz kötü görüntü olmaz mı. Miniled tv oled monitör kullanıyorum benim gözüme çarpar ama kız arkadaşım fark eder mi bilmiyorum
Fark edebilir biraz kötü ekranları. Ben iPadde bile bir tık kalitesiz gibi hissediyorum Oled telefon ve MiniLed Laptoptan sonra bakınca ama görüntü berbat ya kullanmam vs demem sadece kıyaslama amacıyla bakınca öyle geliyor. Çok umursamaya gerek olmayabilir onu.

Lenovo Idea Tab Pro 12.7 inç 3K UHD Mat Edition 8GB Ram 128GB Hafıza Luna Gri Tablet (ZAE50038TR)
hocam yorumlarda birkaç sorun yazdıklarını gördüm sanırım tab s10fe+ 128gb ya da kısa sürede ipad a18 çıkarsa onu alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fark edebilir biraz kötü ekranları. Ben iPadde bile bir tık kalitesiz gibi hissediyorum Oled telefon ve MiniLed Laptoptan sonra bakınca ama görüntü berbat ya kullanmam vs demem sadece kıyaslama amacıyla bakınca öyle geliyor. Çok umursamaya gerek olmayabilir onu.
hocam 4martta a18 tanıtılacak ama türkiye saatiyle kaçta tanıtılır ki özellikleri iyiyse fiyatı beklerim yok yaramazsa sanırım s10fe+ çekeceğim 128 gb yeter sanırım ?

hocam yorumlarda birkaç sorun yazdıklarını gördüm sanırım tab s10fe+ 128gb ya da kısa sürede ipad a18 çıkarsa onu alacağım

hocam 4martta a18 tanıtılacak ama türkiye saatiyle kaçta tanıtılır ki özellikleri iyiyse fiyatı beklerim yok yaramazsa sanırım s10fe+ çekeceğim 128 gb yeter sanırım ?
17e fiyatı kötü çıktı a18 de kötü çıkar bence
arkadaşımda s10 fe+ var benim kullanımımla 3-4 sene falan götürür bence oyun oynamasam onun dışında güzel
o yüzden 6-7 sene kullanmalık s11 aldım ama bütçe çıkmaz sanırım kullanımı daha konforlu küçük olsa bile

128GB çok zorlamazsa yeter bana yetiyor gayet hatta yarısı boş sayılır notlar aşırı yer kaplamıyor.

Tanıtım öğleden sonra oluyor, 18.15 de satışlar başlayacak tüm tanıtılan modellere o yüzden o saatten de önce (ya da tam o saatte) tanıtılır.

17e fiyatı kötü çıktı a18 de kötü çıkar bence
arkadaşımda s10 fe+ var benim kullanımımla 3-4 sene falan götürür bence oyun oynamasam onun dışında güzel
o yüzden 6-7 sene kullanmalık s11 aldım ama bütçe çıkmaz sanırım kullanımı daha konforlu küçük olsa bile
128GB çok zorlamazsa yeter bana yetiyor gayet hatta yarısı boş sayılır notlar aşırı yer kaplamıyor.

Tanıtım öğleden sonra oluyor, 18.15 de satışlar başlayacak tüm tanıtılan modellere o yüzden o saatten de önce (ya da tam o saatte) tanıtılır.
hocam yordum sizi ama sanırım son sorulara yaklaştım :) tab s11den hiç konuşmadık bütçem biraz zorlar ama 6 taksitle hallolur gibi 27k şu anda fiyatı ha ekranı biraz küçükmüş plus boyutunda isterdim açıkçası dediğiniz gibi boyut farkı bariz varmış kusura bakmayın, tab s10 fe+ ve tab s11 arasında farklar fiyatına göre değer mi sanırım 1 sene fazla güncelleme alır ve tahmininize göre ipad a18 ve tab s11 arasında hangisi daha iyi olur ?

hocam yordum sizi ama sanırım son sorulara yaklaştım :) tab s11den hiç konuşmadık bütçem biraz zorlar ama 6 taksitle hallolur gibi 27k şu anda fiyatı ha ekranı biraz küçükmüş plus boyutunda isterdim açıkçası dediğiniz gibi boyut farkı bariz varmış kusura bakmayın, tab s10 fe+ ve tab s11 arasında farklar fiyatına göre değer mi sanırım 1 sene fazla güncelleme alır ve tahmininize göre ipad a18 ve tab s11 arasında hangisi daha iyi olur ?
s11 işlemcisi daha iyi ekranı airden daha iyi pili daha iyi kalemi de içinde geliyor ve önceki serilerden farklı normal kurşun kalemin aynısı
s10 fe+ kıyasla 1 sene güncellemeyi geçtim işlemcileri arasında çok fark var o yüzden ipad s10 feden daha uzun süre götürür ama ekranı falan kötü olur
s11 en f/p tablet gözümde keşke her sene plus modeli de çıkarsalar hem taşınabilirliği yüksek hem ekranı büyük
s10+ baştan eledim ekran koruyucu takınca yansıma önleyici etkisini kaybediyor ve s11 1600 nit ile daha mantıklı oluyor diye düşünüp hem kalemi de çok hoşuma gitmişti
tablette sürekli kaydırarak çalışıyoruz o yüzden 120 hz en büyük şartım benim

s11 işlemcisi daha iyi ekranı airden daha iyi pili daha iyi kalemi de içinde geliyor ve önceki serilerden farklı normal kurşun kalemin aynısı
hocam o zaman s10fe+ ı eleyim geriye s11 ve ipad a18 kalıyor s11in tek beğenmediğim özelliği küçük ekran plusa göre

Hocam yanlış anlamayın lütfen ancak neredeyse 2 katı para verip daha kötü bir tablet almış olacaksınız.

Hocam yanlış anlamayın lütfen ancak neredeyse 2 katı para verip daha kötü bir tablet almış olacaksınız.

estağfurullah hocam yanlış anlamam ama 2 marka dışına çıkmak istemiyorum şu anda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,787
Üyeler
189,724
Son üye
uysal034
Geri