12. Sınıflarda genelde 6-10 arası genelde 7 olurCevap veren herkese teşekkür ederim, sanırım gitmeyeceğim
Hangi dershane 20 k fiyat çekiyor ya ??10-20 arası.
Dershane ücretleri illerde yüksek oluyor. 8-15 bin lira arası olur. Eğer tek dersten yardıma ihtiyacın varsa istersen özel hoca tutup o derse yoğunlaşmak mantıklı. Ama sayisal isen fizik kimya biyoloji matematik i düzgün öğrenmen lazım. Yani genellikle sayisallara dershane öneririm. Ve sayisallar için dershanenin avantajları şunlar:Selamlar, Bursa'da yaşıyorum. 11.sınıfım ve 12'ye geçicem. Dershaneye gitmeli miyim sizce? Ve ortalama dershane ücretleri ne kadar? Eğer yüksekse kendim evde çalışıcam, internette baktım ama çok farklı rakamlar vardı.
Sayısalım fakat ücretleri düşündüğümden çok daha fazla geldi açıkçası. Muhtemelen kendim çalışıcam.Dershane ücretleri illerde yüksek oluyor. 8-15 bin lira arası olur. Eğer tek dersten yardıma ihtiyacın varsa istersen özel hoca tutup o derse yoğunlaşmak mantıklı. Ama sayisal isen fizik kimya biyoloji matematik i düzgün öğrenmen lazım. Yani genellikle sayisallara dershane öneririm. Ve sayisallar için dershanenin avantajları şunlar:
- İstediğin zaman hocalara soru sorabiliyorsun. Sayısal alanda dersler yoğun olduğu için bu çok işine yarar.
- Dersleri yüz yüze dinlemek sayısal alanda daha avantajlı bir şey.
- Ortak denemeler olur. Kendini diğer kişilerle yatıştır ve daha net sonuçlar görürsün.
Mesela dershane de bir plan program olur. Gitmeyeceksen sen de kendine bir plan program yap. Sayısal dersler ağır ve fazla oluyor diğer alanlara göre. Geç kalmayacak şekilde planını yap işte. Konular 2. Dönemin başlarına kadar bitmiş olursa denemelere daha fazla zaman ayırırsin. Netlerini de denemeler sayesinde artırıyorsun zaten.Sayısalım fakat ücretleri düşündüğümden çok daha fazla geldi açıkçası. Muhtemelen kendim çalışıcam.
Programım hazır, 12.sınıfa kadar TYT ve 11.sınıf tekrarı yapıyorum, tam 12 başlarken bitecek şekilde ayarladım. Teşekkürler tavsiye için.Mesela dershane de bir plan program olur. Gitmeyeceksen sen de kendine bir plan program yap. Sayısal dersler ağır ve fazla oluyor diğer alanlara göre. Geç kalmayacak şekilde planını yap işte. Konular 2. Dönemin başlarına kadar bitmiş olursa denemelere daha fazla zaman ayırırsin. Netlerini de denemeler sayesinde artırıyorsun zaten.
İki sene önce falandıSelamlar, Bursa'da yaşıyorum. 11.sınıfım ve 12'ye geçicem. Dershaneye gitmeli miyim sizce? Ve ortalama dershane ücretleri ne kadar? Eğer yüksekse kendim evde çalışıcam, internette baktım ama çok farklı rakamlar vardı.
7000 tl ortalama.Selamlar, Bursa'da yaşıyorum. 11.sınıfım ve 12'ye geçicem. Dershaneye gitmeli miyim sizce? Ve ortalama dershane ücretleri ne kadar? Eğer yüksekse kendim evde çalışıcam, internette baktım ama çok farklı rakamlar vardı.
Çeken var. Burada bir dershane yaklaşık 17-18 çekiyor normal fiyatta.Hangi dershane 20 k fiyat çekiyor ya ??