Güç seninle olsun kardeşim.8. sınıfa gidiyorum. Geçen hafta deneme yapıldı okulda sonuçlar bu gün açıklandı. 165 öğrenci arasından 145. oldum sınıfta 36 kişi var 32. oldum. Nasıl daha iyi olabilirim?
Besim hocam şu sınavları da satıverseniz.Affedersin hayvanlar gibi çalışarak.
Bu zamana kadar aklın neredeydi sınav senen gelmiş şimdi mi düzeltmek aklına geldi çok çalışman lazım çalıştığını da anlaman lazım belki o zaman bir şeylere benzemeye başlar derslerin.8. sınıfa gidiyorum. Geçen hafta deneme yapıldı okulda sonuçlar bu gün açıklandı. 165 öğrenci arasından 145. oldum sınıfta 36 kişi var 32. oldum. Nasıl daha iyi olabilirim?
6. sınıfta kolum kırıldı dersleri takip edemedim tam düzeldi kolum 2. ye kırıldı. Sonra canlı derslere geçildi ve 2-3 ay canlı ders açmadı bizim öğretmenler 6. sınıf çöp oldu 7. sınıfta bilgisayarım bozuktu canlı derslere falan katılamadım 2. döneminde canlı derslere tam girebilmeye başladım. 6-7 de hiç bişey yapamadım yani.Bu zamana kadar aklın neredeydi sınav senen gelmiş şimdi mi düzeltmek aklına geldi çok çalışman lazım çalıştığını da anlaman lazım belki o zaman bir şeylere benzemeye başlar derslerin.