Derslerimi nasıl düzeltebilirim?

f13x

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
648
8. sınıfa gidiyorum. Geçen hafta deneme yapıldı okulda sonuçlar bu gün açıklandı. 165 öğrenci arasından 145. oldum sınıfta 36 kişi var 32. oldum. Nasıl daha iyi olabilirim?

Günlük tekrar yap planlı çalış GÜnlük en az bir dersten 70 soru çöz maddi durumun varsa dershaneye gidibilirsin ya da özel öğretmen bakabilirsin

8. sınıfa gidiyorum. Geçen hafta deneme yapıldı okulda sonuçlar bu gün açıklandı. 165 öğrenci arasından 145. oldum sınıfta 36 kişi var 32. oldum. Nasıl daha iyi olabilirim?
Bu zamana kadar aklın neredeydi sınav senen gelmiş şimdi mi düzeltmek aklına geldi çok çalışman lazım çalıştığını da anlaman lazım belki o zaman bir şeylere benzemeye başlar derslerin.

programlı,sistemli bir şekilde çalış geç kaldığını düşünme lgsde faydasını göremesende lisede faydasını görüyorsun tecrübleyle sabittir

Bu zamana kadar aklın neredeydi sınav senen gelmiş şimdi mi düzeltmek aklına geldi çok çalışman lazım çalıştığını da anlaman lazım belki o zaman bir şeylere benzemeye başlar derslerin.
6. sınıfta kolum kırıldı dersleri takip edemedim tam düzeldi kolum 2. ye kırıldı. Sonra canlı derslere geçildi ve 2-3 ay canlı ders açmadı bizim öğretmenler 6. sınıf çöp oldu 7. sınıfta bilgisayarım bozuktu canlı derslere falan katılamadım 2. döneminde canlı derslere tam girebilmeye başladım. 6-7 de hiç bişey yapamadım yani.

Tek bir çözüm var çalış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,005
Üyeler
188,865
Son üye
moki
Geri