Dertlerinizi anlatın

sevimli kedi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
112
2 buçuk aydır bir işte çalışıyorum gözüm baya açıldı iş fırsatlarını yakala ya bilirim belki.

konuyu öylesine açmadım kendi dertlerinizi de anlatın

İstanbul'dan taşınma muhabbetimiz var ama iş bulamam diye tedirginim.

2 buçuk aydır bir işte çalışıyorum gözüm baya açıldı iş fırsatlarını yakala ya bilirim belki.

hocam ne işinde çalışıyorsun parası iyi mi?? ben bu yaz 3 ay boyunca çalışacağım bir önerin varmı üni için harçlığım çıksın yeter

hocam ne işinde çalışıyorsun parası iyi mi?? ben bu yaz 3 ay boyunca çalışacağım bir önerin varmı üni için harçlığım çıksın yeter
küçük bir sanayi bölgesinde çalışıyorum
çalıştığım iş biraz tehlikeli
Post automatically merged:

fazla ekmek yeme yada az ye, kolayı bırak, ihtiyaçcından fazla yeme, dışarıya çık yürüyüş yap yoruldun mu eve gelip duş alıp dinlenirsin

küçük bir sanayi bölgesinde çalışıyorum
çalıştığım iş biraz tehlikeli

ekmek yeme kolayı bırak ihtiyaçcından fazla yeme dışarıya çık yürüyüş yap yoruldun mu eve gelip duş alıp dinlenirsin

Bir aydır ekmek yemiyorum. Dört kilo verdim ama diyet yapmak kendimi cazalandırmak gibi bir şey sanki.

İstanbul'dan taşınma muhabbetimiz var ama iş bulamam diye tedirginim.
ne yalan söyleyeyim 1 yıldır işsizdim kaç yıl oldu hatırlamıyorum ama hiç iş bulamamıştım daha sonrasında neyse ki bir iş buldum ama 11 saat çalış askeri ücretin biraz altında para kazanıyorum işi gereğinden fazla ağır değil hem tehlikeli bir iş hayat pahalı hem mental hem sağlık yerelde sürünüyor ne yapacağız bilmiyorum

Bir aydır ekmek yemiyorum. Dört kilo verdim ama diyet yapmak kendimi cazalandırmak gibi bir şey sanki.
iyi yapıyorsun kendini cezalandırma piskolojik olarak mücadele et ödül için yapma şu an zayıf olduğum için hoplayıp zıplaya biliyorum hani olur ya diyet yap sonra çikolata yada güzel bir yemek istiyorsun ödül gibi işte onu yapma

Geçen inşaat arkasında tiner çekerken öldü arkadasım rahmetli yazık oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,808
Üyeler
190,978
Son üye
Bulut376
Geri