TheEdenProject
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 767
Ciddimisiniz?Bir kaç yerde daha denk geldim bahsettiğiniz ürüne, lakin kimse önermiyor.![]()
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Niye önermiyorlarmiş
Ciddimisiniz?Bir kaç yerde daha denk geldim bahsettiğiniz ürüne, lakin kimse önermiyor.![]()
Yani şöyle ki, kıyaslama yapıldığında ya asus yada hyperx konuları görüyorum, razer nedendir bilmiyorum kimse dile bile getirmiyor.Ciddimisiniz?
Niye önermiyorlarmiş
Şimdi baktım da fiyatından dolayı galiba çünkü çok fazla artmış ben 385 liraya almıştımYani şöyle ki, kıyaslama yapıldığında ya asus yada hyperx konuları görüyorum, razer nedendir bilmiyorum kimse dile bile getirmiyor.
Belkide o yüzdendir. Yinede önerin için teşekkürler.Şimdi baktım da fiyatından dolayı galiba çünkü çok fazla artmış ben 385 liraya almıştım
Hafif lod sorunu hariç güzel evetŞimdi baktım da fiyatından dolayı galiba çünkü çok fazla artmış ben 385 liraya almıştım
Küçük mouse isteyen bir kişinin kesinlikle seveceği bir fare bence
AJ199 alabilirsin o fiyata.Asus ROG Gladius III
Bir kaç gündür bu ürün gözüme çarpıyordu, ama fiyatından ötürü pek bakmamıştım. Madem fiyatı 800TL civarlarına çıkardık, bu ürünü tavsiye edermisiniz peki?
tam 500 TL bandına değilde 300 TL bandına M300S olabilir. Onun dışında 500ün üstüne çıkmak gerekiyor.@MuratTheFounderOfGariban
Hocam rica etsem, sizde bir öneride bulunurmusunuz?
Teşekkürler, daha farklı alternetifler varmı acaba ?AJ199 alabilirsin o fiyata.
900 TL civarında alabileceğin açık ara en iyi mouse Ajazz AJ199Teşekkürler, daha farklı alternetifler varmı acaba ?
Açıkçası, bütçemi şuan 800TL civarına çıkarmak zordunda kaldım.AJ199 alabilirsin o fiyata.
tam 500 TL bandına değilde 300 TL bandına M300S olabilir. Onun dışında 500ün üstüne çıkmak gerekiyor.
800 TL'ye de önerebileceğim bir şey yok hazır arttırmışken 100 TL daha arttırıp AJ199 alın.Açıkçası, bütçemi şuan 800TL civarına çıkarmak zordunda kaldım.
Sanırım ürün kablosuz, bu zamana kadar hep kablolu mouse kullandım.900 TL civarında alabileceğin açık ara en iyi mouse Ajazz AJ199