Hep merak ettiğim, ama bir türlü anlamadığım bir konuya açıklık getirmişsiniz, teşekkürler. Ha bu yazdıklarınıza istinaden hala çok bir şey anlamadım o ayrı. Neyse, benim kullanmış olduğum logitech G300S mouse artık ömrünü yedi sanırım, sağ tuşu iki defa basıyor, bu yüzden yeni bir mouse arayışı içine girdim, ama 3 gündür ne alsam karar veremedim. Bütçe 500TL bir öneriniz olabilirmi? Şöyle beni uzun süre sorunsuz bir şekilde götürecek bir şeyler mesela. Valorant ve minecraft oynuyorum.
Ajazz aj199 önericek :/@MuratTheFounderOfGariban
Hocam rica etsem sizde bir öneride bulunurmusunuz.
200 TL daha çıkabiliyorsan en iyi kablolu mouselardan biri https://shop.connectgame.com.tr/products/endgame-gear-xm1r-oyuncu-mouse-beyazasus-hyperx kıyaslama
Çok anlamam, lakin karşılaştırmada asus bir kaç özellikle önde görünüyor.
500den başlamıştık yola200 TL daha çıkabiliyorsan en iyi kablolu mouslerdan biri https://shop.connectgame.com.tr/products/endgame-gear-xm1r-oyuncu-mouse-beyaz
Hiç sorma500den başlamıştık yola![]()
Bu yollar uzun oluyor ya genelde her seferinde biraz çıkılıyor500den başlamıştık yola![]()
Benimde tahminim o yönde, lakin kablosuz diye hatırlıyorum o modeli, ben kablolu istiyorum.Ajazz aj199 önericek :/
Üst seviye düzgün bir şey alınca hep alasın geliyor denemek istediğim çok mouse varBu yollar uzun oluyor ya genelde her seferinde biraz çıkılıyor![]()
kablosuz olması değil sorun hocamBenimde tahminim o yönde, lakin kablosuz diye hatırlıyorum o modeli, ben kablolu istiyorum.
En son sanırım, hocam siz 1500TL verin adam akıllı bir ürün alın başınız ağrımasın, diyen bir arkadaş çıkacak. HahaBu yollar uzun oluyor ya genelde her seferinde biraz çıkılıyor![]()
Razer viper mini al g300s den geçilebilecek en güzel mouslardan biri.Bende aldım kullanıyorum cok uzun süredir çok memnunum.Hep merak ettiğim, ama bir türlü anlamadığım bir konuya açıklık getirmişsiniz, teşekkürler. Ha bu yazdıklarınıza istinaden hala çok bir şey anlamadım o ayrı. Neyse, benim kullanmış olduğum logitech G300S mouse artık ömrünü yedi sanırım, sağ tuşu iki defa basıyor, bu yüzden yeni bir mouse arayışı içine girdim, ama 3 gündür ne alsam karar veremedim. Bütçe 500TL bir öneriniz olabilirmi? Şöyle beni uzun süre sorunsuz bir şekilde götürecek bir şeyler mesela. Valorant ve minecraft oynuyorum.
Bir kaç yerde daha denk geldim bahsettiğiniz ürüne, lakin kimse önermiyor.Razer viper mini al g300s den geçilebilecek en güzel mouslardan biri.Bende aldım kullanıyorum cok uzun süredir çok memnunum.