emirhan1234
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,814
herkese merhabalar ben dex trade de bu kadar kazdım bu parayı nasıl kendi hesabıma kartıma alabilirim iban ile binance ile yapamam 18 yaş altıyım
Babanın IBAN'ıyla.herkese merhabalar ben dex trade de bu kadar kazdım bu parayı nasıl kendi hesabıma kartıma alabilirim iban ile binance ile yapamam 18 yaş altıyımAlıntıyı görüntüle
coinlerimi satacağım sonra ne yapmam lazım ?Babanın IBAN'ıyla.
rtm lerimi bozdurdum XLM aldım sorun olur mu ve aldıktan baya zaman geçti hala param usd olarak gözüküyorO RTM'yi dex trade üzerinden Tether'e çevirip sonra o Tetheri binance'e yollaman lazım sonra binance'de satıp TL olarak çekmen lazım, binance hesabının 18 yaşından büyük birisi tarafından doğrulanmış olmalı.
O kadar RTM yi ne kadar sürede kazdınherkese merhabalar ben dex trade de bu kadar kazdım bu parayı nasıl kendi hesabıma kartıma alabilirim iban ile binance ile yapamam 18 yaş altıyımAlıntıyı görüntüle
5 günde falanO kadar RTM yi ne kadar sürede kazdın
İşlemcin ne knk benim ki ryzan 5 3600x yeni kazmaya başladım 1 2 saat oldu nerdeyse 0.1348 kazdı ama 15 dk dır burda takılı kaldı5 günde falan
benim 5600x ama aşşağı yukarı ikisi de aynıİşlemcin ne knk benim ki ryzan 5 3600x yeni kazmaya başladım 1 2 saat oldu nerdeyse 0.1348 kazdı ama 15 dk dır burda takılı kaldı
O XLM’i binance e at simdi.rtm lerimi bozdurdum XLM aldım sorun olur mu ve aldıktan baya zaman geçti hala param usd olarak gözüküyor Alıntıyı görüntüle
nasıl atıcam işte dex trade den nasıl atabilirim ?O XLM’i binance e at simdi.