Maryo
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
İnternet bağlantısını nasıl halledecekler merak ettim?1419 TL değerinde olan Diablo IV oyunu kırılmıştır.
İnternet bağlantısını nasıl halledecekler merak ettim?1419 TL değerinde olan Diablo IV oyunu kırılmıştır.
Sen ne diyorsun ustaaaa! 100-150 liralık GTA V Premium Edition oldu sana 500-600 Lira (Epic Games Store'da)!600tl edecek oyunu zar zor 1400tl yapmışlar şaka gibi
Crack online ı var mı?@DA_mødları_çok_iyi indirdim açılıyor oyun ama şuan türkçe desteği yok ondan kapadım türkçe yama gelince gireceğim
TL'nin değeri yok kardeşim artık 600TL çöp gibi ülkede anlamıyor musunuz hala600tl edecek oyunu zar zor 1400tl yapmışlar şaka gibi
onu kontrol etmedim ama indirdiğim yerde onlineda olduğu yazıyorCrack online ı var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
TL'nin değeri yok kardeşim artık 600TL çöp gibi ülkede anlamıyor musunuz hala
73 TL'ye almıştım gta 5 i ne 150 si olsun Egonomi çok iyi yeğenim Dış Mihraklar yabtıSen ne diyorsun ustaaaa! 100-150 liralık GTA V Premium Edition oldu sana 500-600 Lira (Epic Games Store'da)!
evet tam kırıldı sayılmaz, bunu kıran ekip server açığını kullanarak yapıyor aynı diablo 3 dede yapmışlar hala giriliyor. o kıranların uygulaması vasıtasıyla giriyoruz oyunatam anlamıyla kırılmamış serverda bir açık varmış yakın zamanda kapatılır diyorlar
Ben beleşe aldım la, kapak olsun Şaka diyorum elbette. Şaka.73 TL'ye almıştım gta 5 i ne 150 si olsun Egonomi çok iyi yeğenim Dış Mihraklar yabtı
Türkiyede sevilen tarz oyun değil ama dünyada kitlesi çok fazla diablo serisinin, şimdi hikayesinede çok önem vermişler kitlesi dahada çoğalsın diye.Bu oyun için neden bu kadar hype oldular anlamıyorum ya, çok iyi bir oyun da değil. Hadi TR fiyatını geçtim fakat 70 dolar bu oyun için pahalı. Elden Ringi övdüler anladım, türünü sevmeyeni bile oynatan bir oyun ama diablo 4 bilemiyorum abi kötü geldi bana.
bende pc yoktu o sırada kaçırdım telefonda tamirdeydi olsun steamdan olsun 3 kuruş fazla olsun maalesef rdryi epicten aldım arayüzü berbat bi dosya doğrulama yapıcam 2 saat uğraştımBen beleşe aldım la, kapak olsun Şaka diyorum elbette. Şaka.
İyi almışsın yine. Ben taa Epic ücretsiz yapınca direkt kapmıştım oyunu.