Digitürk olmadan nasıl maç izlenir

Reaksiyon skoru
99
İl dışındayız ve burada Digitürk yok. Bein connect ile de izleyemem izlersem Digitürk teki yayın kapanır oradan başkası izleyecek Digitürk olmadan maç izlemenin hiç bir yolu yok mu tek maç sayın almakta 60 TL çok pahalo

Yasal olmamakla beraber IPTv kullanabilir veya online yayın yapan platformlardan faydalanabilirsiniz.

İl dışındayız ve burada Digitürk yok. Bein connect ile de izleyemem izlersem Digitürk teki yayın kapanır oradan başkası izleyecek Digitürk olmadan maç izlemenin hiç bir yolu yok mu tek maç sayın almakta 60 TL çok pahalo
Kanka bu elektrik olmadan nasıl televizyon izlenir gibi bir şey oldu mum ışığı ile izlenir 😁

Nereden izleyebilirim önerdiğiniz bir site var mı?
Önerebileceğim herhangi bir platform yok. Çoğu instagram sayfası bile maçları canlı olarak yasal olmayan bir biçimde yayınlıyor. Google üzerinde çok kısa sürecek bir arama ile sonuçlara ulaşırsınız.

Nereden izleyebilirim önerdiğiniz bir site var mı?
valla o kadar çok ki piyasadaki satıcı, karar vermek zor. Ben 3 yıldır falan kullanıyorum sağ olsun bazıları çamur gibi yayınları koydu önüme bazen muhatap bulamadım.. Son bir yıldır 4way iptv kullanıyorum fiyatı piyasanın üstünde ama en azından çamur yayın izlemiyorum :D

valla o kadar çok ki piyasadaki satıcı, karar vermek zor. Ben 3 yıldır falan kullanıyorum sağ olsun bazıları çamur gibi yayınları koydu önüme bazen muhatap bulamadım.. Son bir yıldır 4way iptv kullanıyorum fiyatı piyasanın üstünde ama en azından çamur yayın izlemiyorum :D
Hocam 4way iptv ne
İptv yi biliyorum ama 4way ne oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,492
Üyeler
189,624
Son üye
oflu61.5
Geri