Yardım DİREKSİYON SETİ ALINIR MI KİRALANIR MI?

siyabent

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,168
DOSTLAR SİZCE SIFIR ALMAK MI MANTIKLI
İKİNCİ EL ALMAK MI MANTIKLI
YOKSA KİRALAMAK MI
MESELA ŞUAN KİRALA BUNUDA 3 AY 2000 LİRA G29 ALSAM 3 AY OYNASAM ACABA RAFA KALKAR MI DÜŞÜNCESİNDEN ALMAKTA İSTEMİYORUM NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ

mesela 2. elde 7kya alsan 6kya kolay satarsın istediğin kadar kullanırsın bu avantajı var

mesela 2. elde 7kya alsan 6kya kolay satarsın istediğin kadar kullanırsın bu avantajı var
dediğiniz aklıma yatmadı değil. bende istanbuldayım zaten alması satması kolay olur lakin ürünün temiz olup olmadığını nasıl anlayacağım

dediğiniz aklıma yatmadı değil. bende istanbuldayım zaten alması satması kolay olur lakin ürünün temiz olup olmadığını nasıl anlayacağım
aldıktan sonra test etmek lazım garantili ilanlar vardı en son baktığımda 7 civarında satması da kolay olur garantilileri

Kiralamak bence de mantıksız eğer 2-3 günlük değilse 9-10k ya araştırıp shifterli cihaz bulursun 9-10k ya da çok hızlı satarsın zaten 3 ay sonra.
o kadar hızlı giden bi ürün mü direksiyon seti

7k ya g29 nerde var ?
9-10k ya hızlı gider shifterli ise ama bulmak da kolay olmaz 10k ya shifterli temiz cihaz.acil satan birileri olcak anca öyle 15-16k sıfırı
aldıktan sonra test etmek lazım garantili ilanlar vardı en son baktığımda 7 civarında satması da kolay olur garantilileri

daha dün baktığımdan beri 3-4 ilan satılmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7k ya g29 nerde var ?
9-10k ya hızlı gider shifterli ise ama bulmak da kolay olmaz 10k ya shifterli temiz cihaz.acil satan birileri olcak anca öyle 15-16k sıfırı
sahibinden deki ilanlar satılmış letgo facebook marketplace gibi yerlere bak her yere bakman lazım tek yere ilan koyulmuyor

eğer denemek istersen kiralamak en mantıklısı ama benim gibi hevesin bitmyecekse sıkılmazsan satın al

daha dün baktığımdan beri 3-4 ilan satılmış

sahibinden deki ilanlar satılmış letgo facebook marketplace gibi yerlere bak her yere bakman lazım tek yere ilan koyulmuyor
Ben facebookçuyum zaten Facebook’un az ekmeğini yemedim 2013ten beri kullanıyorum aktif olarak

eğer denemek istersen kiralamak en mantıklısı ama benim gibi hevesin bitmyecekse sıkılmazsan satın al
Ben almak istiyorum ama ailemin çenesi fiziki ürünlere para harcamamı engelliyor. O yüzden zevki oyunlara harcayarak alıyorum oyunlara 60bin lira civarı para harcamışımdır ama kendime bi ekran kartı alamıyorum.

7k ya g29 nerde var ?
8kya shiftrrlı buldum adam yurtdışı ürün garanti fatura Yok diyor o yüzden yanasmadım

Ben 12.500 e 1 günlük ürün aldım g29 birsz şans lazım herkesten alınmaz 2. El direksiyon ama şuanda sıfır fiyatları çok pahalı o nedenle bence kirala

3 ay oynasan kesin rafa kalkar lakin bi 3 ay sonra da raftan inebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,071
Üyeler
184,102
Son üye
akazade
Geri