Yardım Direksiyon Seti Önerisi

Rampage'in herhangi bir modeline kesinlikle bulaşma. 2k bandında DFGT daha fazla bütçem var dersen G29/920lere bakabilirsin.

Rampage'in herhangi bir modeline kesinlikle bulaşma. 2k bandında DFGT daha fazla bütçem var dersen G29/920lere bakabilirsin.
hocalarım 3.5k maks 4k bütçe çıkabiliim önerebilir misiniz? şimdi ney alayım almıştan vitesli istiyorum dfgt alsam sonradan vites takabiliyormuyum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazıyı yeni gördüm kusura bakmayın, bütcenizi o kadar çıkarmışken G27'lere bakabilirsiniz.
hocalarım 3.5k maks 4k bütçe çıkabiliim önerebilir misiniz? şimdi ney alayım almıştan vitesli istiyorum dfgt alsam sonradan vites takabiliyormuyum bursadayım @bythmn @hard rp

Son düzenleme:
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
acele etmezsen dolap, sahibinden, letgo üç platformuda gezerek 2kya birsürü dfgt düşürürsün. v900'e sakın bakma. 2-2.5k paraya alabileceğin en iyi f/p dfgt.

acele etmezsen dolap, sahibinden, letgo üç platformuda gezerek 2kya birsürü dfgt düşürürsün. v900'e sakın bakma. 2-2.5k paraya alabileceğin en iyi f/p dfgt.
hocam peki dfgt ye sonradan vites alabiliyormuyuz veya vites bağlaya biliyormuyuz asseta forza 4 5 euro turck dt auyumlulukları varmıdır

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...r-tertemiz-900-dfgt-logitech-1067214692/detay

nasıl bu ürünler ?

birde bunlar var
Dfgt al.

hocam peki dfgt ye sonradan vites alabiliyormuyuz veya vites bağlaya biliyormuyuz asseta forza 4 5 euro turck dt auyumlulukları varmıdır
yapan çok var ama gerek yok. 3-5 ay kullan az para topla kenarda git 27 al. 29'dan 920'den daha iyi force feedback'i var.

yapan çok var ama gerek yok. 3-5 ay kullan az para topla kenarda git 27 al. 29'dan 920'den daha iyi force feedback'i var.
hocam birde nerden alabilirim link atarsanzı sevinirim birde vites nasıl yapabilirim rica etsem anlatırmısınız hocam birde param toplamam zor öğrenciyim haftada 100 lira alıyorum

Yapılıyordu evet

27 nın piyasası ney hocam ?
3.5-3750. gardrop, dolap, letgo, sahibinden bu sitelerden bak. acele etme her türlü alırsın. ucuz buldum diye yapışma kondisyonu iyi olanı bekle.

hocam birde nerden alabilirim link atarsanzı sevinirim birde vites nasıl yapabilirim rica etsem anlatırmısınız hocam birde param toplamam zor öğrenciyim haftada 100 lira alıyorum
gardrop, dolap, sahibinden, letgo bunlara bak. 2.el alıcaksın sıfır bulamazsın yıllanmış ürünler dfgt de 27'de.

3.5-3750. gardrop, dolap, letgo, sahibinden bu sitelerden bak. acele etme her türlü alırsın. ucuz buldum diye yapışma kondisyonu iyi olanı bekle.

gardrop, dolap, sahibinden, letgo bunlara bak. 2.el alıcaksın sıfır bulamazsın yıllanmış ürünler dfgt de 27'de.
hocam nasıl para toplayabilirim peki bir öneriniz varmıdır

bu paraya konsol bile alamazsın xd
Dalga geçer gibi konuşmak yerine adama öneri verebilirsin. Bu şekilde terbiyesizliğe gerek yok

"Rampage v900-S (şu an 3k civarında". alınabilecek bir üründür kardeşim gerekli hassasiyet ayarlarını yaptıktan sonra güzel güzel kullanırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,105
Üyeler
188,034
Son üye
Maqita
Geri