hocalarım 3.5k maks 4k bütçe çıkabiliim önerebilir misiniz? şimdi ney alayım almıştan vitesli istiyorum dfgt alsam sonradan vites takabiliyormuyumRampage'in herhangi bir modeline kesinlikle bulaşma. 2k bandında DFGT daha fazla bütçem var dersen G29/920lere bakabilirsin.
hocalarım 3.5k maks 4k bütçe çıkabiliim önerebilir misiniz? şimdi ney alayım almıştan vitesli istiyorum dfgt alsam sonradan vites takabiliyormuyum bursadayım @bythmn @hard rpYazıyı yeni gördüm kusura bakmayın, bütcenizi o kadar çıkarmışken G27'lere bakabilirsiniz.
https://www.ciceksepeti.com/kontorland-ft-096-usb-titresimli-direksiyon-pc-uyumlu-kcm69439880 ailenden 200 tl iste 1100 liraya bunu al kalan 100 liraya bol soslu tavuk döner ye (!)Direksiyon Seti Önerisi şuanda 1k bütçem var yakın zamanda 2.5k bütçem olucak bursadayım güzel direksiyon seti önerileriniz varmı acaba
Şimdi ki kurla baya zor kıçı kırık Rampage'in direksiyon seti bile 4.5k civarında sağlam olmamasına rağmenDireksiyon Seti Önerisi şuanda 1k bütçem var yakın zamanda 2.5k bütçem olucak bursadayım güzel direksiyon seti önerileriniz varmı acaba
hocam peki dfgt ye sonradan vites alabiliyormuyuz veya vites bağlaya biliyormuyuz asseta forza 4 5 euro turck dt auyumlulukları varmıdıracele etmezsen dolap, sahibinden, letgo üç platformuda gezerek 2kya birsürü dfgt düşürürsün. v900'e sakın bakma. 2-2.5k paraya alabileceğin en iyi f/p dfgt.
Dfgt al.Logitech dfgt direksiyon seti - Bilgisayar oyun donanımları sahibinden.com'da - 1060768953
Logitech dfgt direksiyon seti - Bilgisayar oyun donanımları uygun fiyatlarla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...r-tertemiz-900-dfgt-logitech-1067214692/detay
nasıl bu ürünler ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilgisayar Oyunu Aksesuarları Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da!
Bilgisayar Oyunu Aksesuarları Modelleri uygun fiyat seçenekleriyle sahibinden.com'da.www.sahibinden.com
Rampage v900s - Bilgisayar oyun donanımları sahibinden.com'da - 1062507816
Rampage v900s - Bilgisayar oyun donanımları uygun fiyatlarla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
birde bunlar var
yapan çok var ama gerek yok. 3-5 ay kullan az para topla kenarda git 27 al. 29'dan 920'den daha iyi force feedback'i var.hocam peki dfgt ye sonradan vites alabiliyormuyuz veya vites bağlaya biliyormuyuz asseta forza 4 5 euro turck dt auyumlulukları varmıdır
Yapılıyordu evethocam peki dfgt ye sonradan vites alabiliyormuyuz veya vites bağlaya biliyormuyuz asseta forza 4 5 euro turck dt auyumlulukları varmıdır
27 nın piyasası ney hocam ?yapan çok var ama gerek yok. 3-5 ay kullan az para topla kenarda git 27 al. 29'dan 920'den daha iyi force feedback'i var.
hocam birde nerden alabilirim link atarsanzı sevinirim birde vites nasıl yapabilirim rica etsem anlatırmısınız hocam birde param toplamam zor öğrenciyim haftada 100 lira alıyorumyapan çok var ama gerek yok. 3-5 ay kullan az para topla kenarda git 27 al. 29'dan 920'den daha iyi force feedback'i var.
3.5-3750. gardrop, dolap, letgo, sahibinden bu sitelerden bak. acele etme her türlü alırsın. ucuz buldum diye yapışma kondisyonu iyi olanı bekle.Yapılıyordu evet
27 nın piyasası ney hocam ?
gardrop, dolap, sahibinden, letgo bunlara bak. 2.el alıcaksın sıfır bulamazsın yıllanmış ürünler dfgt de 27'de.hocam birde nerden alabilirim link atarsanzı sevinirim birde vites nasıl yapabilirim rica etsem anlatırmısınız hocam birde param toplamam zor öğrenciyim haftada 100 lira alıyorum
hocam nasıl para toplayabilirim peki bir öneriniz varmıdır3.5-3750. gardrop, dolap, letgo, sahibinden bu sitelerden bak. acele etme her türlü alırsın. ucuz buldum diye yapışma kondisyonu iyi olanı bekle.
gardrop, dolap, sahibinden, letgo bunlara bak. 2.el alıcaksın sıfır bulamazsın yıllanmış ürünler dfgt de 27'de.
Dalga geçer gibi konuşmak yerine adama öneri verebilirsin. Bu şekilde terbiyesizliğe gerek yokbu paraya konsol bile alamazsın xd