Direksiyon seti tavsiyesi

eldeca

80+
Reaksiyon skoru
12
Kardeşime söz vermiştim vakti geldi direksiyon seti almak zorundayım ;)(, uygun fiyatlı ama kaliteli, debriyajlı vitesli bir set önerebilir misiniz? uyumlu parçaları ayrı ayrı almaya da okeyim. 2. el de düşünebilirim ama bilmiyorum 2. el direksiyon seti almak doğru olur mu. hassas cihazlar sonuçta. tavsiyelerinizi bekliyorum.

uygunmudur piyasayı tam bılemm ama arkadaşım daha 2 3 kere kullandıgı garantısı devam eden G29 direksiyonu 5 6 ay önce 10 k ya sattı o manakı piyasası 15 falandı ve vitessiz di arkadaşım vitesli 10 a bıraktı 2. el olarak
eğerki g29 düşürebilirsen dolap veya sahibindenden oralara bakmanı öneririm

Kardeşime söz vermiştim vakti geldi direksiyon seti almak zorundayım ;)(, uygun fiyatlı ama kaliteli, debriyajlı vitesli bir set önerebilir misiniz? uyumlu parçaları ayrı ayrı almaya da okeyim. 2. el de düşünebilirim ama bilmiyorum 2. el direksiyon seti almak doğru olur mu. hassas cihazlar sonuçta. tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hocam ne kadar uygun fiyatlı olacak? 😄

Eğer bütçeniz varsa hiç G29'lara fln girmeyin aşağıdaki seti alın. Kardeşiniz size dua edecektir :)

Tüm forumlarda bir çok arkadaşa önerdim ve hepsi memnun. İthalatçıdaki stokları tüketmişler o kadar yani...

Bütçe nedir

Eğer bütçeniz varsa hiç G29'lara fln girmeyin aşağıdaki seti alın. Kardeşiniz size dua edecektir :)

Tüm forumlarda bir çok arkadaşa önerdim ve hepsi memnun. İthalatçıdaki stokları tüketmişler o kadar yani...

17 k ya 5 sene önce tofaş alınıyordu

17k direksiyon için çok aşırı değil mi
Benim attığımın yurtdışı fiyatı 260 dolar yaklaşık 11 bin TL. Bunun nakliyesi ithalat gümrük vergileri satıcının karı vs var. Ucuza bile sattı adamlar.

Bu alttakini nereye koyacağız peki :D

gözden 15 16yı çıkarmak gerek belli ki. o kadar diyelim

kalitesiz hissettirir mi malzemesi vs? nasıl bir ürün?

Benim attığımın yurtdışı fiyatı 260 dolar yaklaşık 11 bin TL. Bunun nakliyesi ithalat gümrük vergileri satıcının karı vs var. Ucuza bile sattı adamlar.

Bu alttakini nereye koyacağız peki :D

ben arkadaştan hadron satın almıştım ucuza toplam 1 2 kere oynamışımdır onu referans aldım bunlar çok daha iyi tabii de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,678
Üyeler
184,041
Son üye
berattrn1
Geri