Ghoul
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 523
çok geçe kalmayın her geçen gün pahalanıyor uyarısını versin diyeAcı çektirmek için mi bu bilgiyi verdin![]()
çok geçe kalmayın her geçen gün pahalanıyor uyarısını versin diyeAcı çektirmek için mi bu bilgiyi verdin![]()
2015 in 1200 lirası şimdinin 12k sı ile pek farkı yok hatta o zaman daha değerliydi .1200 TL ye çıkartmıştım her şey dahil 2015 te çok şükür ki o fiyatlar ne
keşke yaşım tutsa şimdiden alsam 3 yıl sonrasına aslında !çok geçe kalmayın her geçen gün pahalanıyor uyarısını versin diye![]()
Sabah sürücü kurşunu arayıp bilgilendir, komisyona bağlı sorun çıkıp çıkmayacağıMerhaba yarın sabah sınavım var ve direksiyon sınavına giriş belgem ortada yok kimlikle beni sınava alırlar mı belge şart mı?
1,5k falan veriyor tekrar sınava girmek için, sil baştan niye para ödesin adamGeçmiş olsun şimdi bidaha mı 12bin TL vereceksin. Yeni yıl zamlarıyla 20k galiba
Var ama bazen kurs yeri kendisi hallediyor o işleri bazen gelip al diyorlar, ben gidip aldım ama arkadaşıma gelip almana gerek yok biz getiririz demişler, ayrıca komisyon bazen sadece kimlikle yetiniyorAga harbiden sınav giriş belgesi var mı? Ben öyle bir şey hatırlamıyorum la.
valla milattan önce gibi geliyor bana ehliyet bile eski tip2015 in 1200 lirası şimdinin 12k sı ile pek farkı yok hatta o zaman daha değerliydi .
keşke yaşım tutsa şimdiden alsam 3 yıl sonrasına aslında !
Ben direkt kimlikle gittim ehliyeti aldım o yüzden şaşırdımVar ama bazen kurs yeri kendisi hallediyor o işleri bazen gelip al diyorlar, ben gidip aldım ama arkadaşıma gelip almana gerek yok biz getiririz demişler, ayrıca komisyon bazen sadece kimlikle yetiniyor
Hayır eğer belgeyi bir şekilde yeniden çıkarttıramazsa ya da gözetmenlerle anlaşamazsa sadece direksiyon sınavı ücretini ödiycek, sıfır ehliyet parası vermeyecek yani.Geçmiş olsun şimdi bidaha mı 12bin TL vereceksin. Yeni yıl zamlarıyla 20k galiba
Bende bu kısmını yazacaktım sonra dedim ben onu korkutayım o zaten kendi yazarsabahın köründe seni sınava almıyoruz demezler herhalde gözetmenler