Direksiyon sınavı girişim belgemi kaybettim

Merhaba yarın sabah sınavım var ve direksiyon sınavına giriş belgem ortada yok kimlikle beni sınava alırlar mı belge şart mı?
Sabah sürücü kurşunu arayıp bilgilendir, komisyona bağlı sorun çıkıp çıkmayacağı

kimliğini istiyor senden önce sınav giriş kağıdıyla karşılaştırıyor sonra fotoğrafını çekiyor senin yola çıkıyorsunuz tahminen sınavın iptal olur bir şekilde hallet

Aga harbiden sınav giriş belgesi var mı? Ben öyle bir şey hatırlamıyorum la.

en son direksiyon sınavına yeniden giriş ücreti 1000 tl idi birde zorunlu 2 saat eğitim alman gerekiyor onunda fiyatı 300 tl idi 6 ay önce değiştimi bilmiyorum yani totalde 1300 civarı

Aga harbiden sınav giriş belgesi var mı? Ben öyle bir şey hatırlamıyorum la.
Var ama bazen kurs yeri kendisi hallediyor o işleri bazen gelip al diyorlar, ben gidip aldım ama arkadaşıma gelip almana gerek yok biz getiririz demişler, ayrıca komisyon bazen sadece kimlikle yetiniyor

Var ama bazen kurs yeri kendisi hallediyor o işleri bazen gelip al diyorlar, ben gidip aldım ama arkadaşıma gelip almana gerek yok biz getiririz demişler, ayrıca komisyon bazen sadece kimlikle yetiniyor
Ben direkt kimlikle gittim ehliyeti aldım o yüzden şaşırdım

Geçmiş olsun şimdi bidaha mı 12bin TL vereceksin. Yeni yıl zamlarıyla 20k galiba
Hayır eğer belgeyi bir şekilde yeniden çıkarttıramazsa ya da gözetmenlerle anlaşamazsa sadece direksiyon sınavı ücretini ödiycek, sıfır ehliyet parası vermeyecek yani.

sabahın köründe seni sınava almıyoruz demezler herhalde gözetmenler
Bende bu kısmını yazacaktım sonra dedim ben onu korkutayım o zaten kendi yazar :D

Geri