🇹🇷Diriliş kola Geliyor🇹🇷

Hayırlı olsun. Umarım tutar. Aziz milletimizin teveccühleri ile devam eden siyonistleri ve destekçilerini boykot sürecinde yerli üretim bir nebze gelişmeye başladı yerli pazar umarım bu fırsatı iyi değerlendirir ve ülkemiz hatta ileride tüm İslam alemi için hayırlı sonuçlara ulaşırız. Üretimdeki dışa bağlılığı azaltma yönünde çok güzel bir fırsat yakaladık tabi burada geçmişteki hataları tekrar etmemek önemli. Ülkemizdeki yabancı şirketler ile rekabet de bu şekilde artacak ve belli bir vadede fiyatlar ve kalite konusunda yine önemli bir gelişim gözlenecektir.

İçinde tonla kimyasalla insanların milli duygularını sömürecekler...

Wolfteam Diriliş Kola

Biz böyleyiz işte, yerli malı yok deriz kızarız, yerli malı varken de sebep uydurur kullanmayız, kısaca biz akillanmayiz

Cola Turka ilk versiyonları harbi efsaneydi fakat boykot ayağına herkes iyi reklam yapıp milleti düdüklüyor.

En az Pepsi kadar iyi birsey yapmadıkları sürece almam meysunun meyve suları bile rezalet kolasindan ne beklersin ki. Ben Coca coladan devam ederim arkadaş

Hayırlı olsun. Umarım tutar. Aziz milletimizin teveccühleri ile devam eden siyonistleri ve destekçilerini boykot sürecinde yerli üretim bir nebze gelişmeye başladı yerli pazar umarım bu fırsatı iyi değerlendirir ve ülkemiz hatta ileride tüm İslam alemi için hayırlı sonuçlara ulaşırız. Üretimdeki dışa bağlılığı azaltma yönünde çok güzel bir fırsat yakaladık tabi burada geçmişteki hataları tekrar etmemek önemli. Ülkemizdeki yabancı şirketler ile rekabet de bu şekilde artacak ve belli bir vadede fiyatlar ve kalite konusunda yine önemli bir gelişim gözlenecektir.
O isimle markalaşcaklarını mı sanıyorsun ?
İsimden anlaşıldığı gibi amaç Markalaşmak değil,Düpe düz Filistin üzerinden prim kasılıp paraları cebe indirmek.

coca colamı yudumluyorum hala ne öyle diriliş falan insan içinde içmeye utanırım onun tenekesini

O isimle markalaşcaklarını mı sanıyorsun ?
İsimden anlaşıldığı gibi amaç Markalaşmak değil,Düpe düz Filistin üzerinden prim kasılıp paraları cebe indirmek.
Bir şirketin pazara atılıp öne çıkması için oldukça uygun bir zaman. Girişimciler ne zaman harekete geçer diye bir soru sorsak işte tam böyle tüketicinin yeni arayışlara girdiği zamanlarda harekete geçerler. İsim konusuna ise gereksiz bir tepki göstermişsin çünkü kapitalizmin kar amacıyla markalaşma sürecine oldukça ehemmiyet verir sen dünyada ki çoğu yabancı sermaye şirketin adlarının ve logolarının nereden geldiği ile ilgili malumat edinirsen bu yazdıklarım senin için belki daha anlamlı gelebilir.

Geri