Neler Yeni

Diş eti şişliği inmesi için ne yapmalıyım

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Kadir
Arkadaşlar dediğim gibi diş etim baya şişti ne yapmalıyım şuan hastaneye gidemem evde yapabileceğim bir çözümü var mı yanaklarım o kadar şişti ki ağzım açarken hissediyorum

Pukiina

80+ Bronze
Arkadaşlar dediğim gibi diş etim baya şişti ne yapmalıyım şuan hastaneye gidemem evde yapabileceğim bir çözümü var mı yanaklarım o kadar şişti ki ağzım açarken hissediyorum
Evde dedikleri gibi tuzlu su ile gargara yapabilirsiniz veya herhangi bir eczaneye diş eti şişini alacak bir ilaç önerisi isteye bilirsin ya da normal gargara alabilirsiniz. Geçmiş olsun

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evde dedikleri gibi tuzlu su ile gargara yapabilirsiniz veya herhangi bir eczaneye diş eti şişini alacak bir ilaç önerisi isteye bilirsin ya da normal gargara alabilirsiniz. Geçmiş olsun
Sağol bir kaç saat sonra devlet hastanesine gitcem

Starlex

80+ Silver
Alkol çalkala büyük ihtimal iltihap olabilir doktara gidersin

Starlex

80+ Silver
Tövbe tövbe ne alkolü kanka hastaneye gitcem en mantıklısı o
Sana dişe iğneyi vurduklarında ne verdiklerini zannediyorsun dostum ben iç diye demiyorum sorunun cevabı bu sırf dinin kurallarına uyucam diye kendi sağlığındanda olma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sana dişe iğneyi vurduklarında ne verdiklerini zannediyorsun dostum ben iç diye demiyorum sorunun cevabı bu sırf dinin kurallarına uyucam diye kendi sağlığındanda olma
Zaten dinde böyle şeyler caiz geçer aç kalınca domuz eti yemek gibi mesela

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten dinde böyle şeyler caiz geçer aç kalınca domuz eti yemek gibi mesela
Haklısın dostum kusura bakma hasteneye giderim birazdan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,480
Üyeler
166,383
Son üye
Chimera13