Tuzlu suyla gargara yap ama en kısa sürede doktora git.Arkadaşlar dediğim gibi diş etim baya şişti ne yapmalıyım şuan hastaneye gidemem evde yapabileceğim bir çözümü var mı yanaklarım o kadar şişti ki ağzım açarken hissediyorum
Evde dedikleri gibi tuzlu su ile gargara yapabilirsiniz veya herhangi bir eczaneye diş eti şişini alacak bir ilaç önerisi isteye bilirsin ya da normal gargara alabilirsiniz. Geçmiş olsunArkadaşlar dediğim gibi diş etim baya şişti ne yapmalıyım şuan hastaneye gidemem evde yapabileceğim bir çözümü var mı yanaklarım o kadar şişti ki ağzım açarken hissediyorum
Sağol bir kaç saat sonra devlet hastanesine gitcemEvde dedikleri gibi tuzlu su ile gargara yapabilirsiniz veya herhangi bir eczaneye diş eti şişini alacak bir ilaç önerisi isteye bilirsin ya da normal gargara alabilirsiniz. Geçmiş olsun
Alkol çalkala büyük ihtimal iltihap olabilir doktara gidersinArkadaşlar dediğim gibi diş etim baya şişti ne yapmalıyım şuan hastaneye gidemem evde yapabileceğim bir çözümü var mı yanaklarım o kadar şişti ki ağzım açarken hissediyorum
Sana dişe iğneyi vurduklarında ne verdiklerini zannediyorsun dostum ben iç diye demiyorum sorunun cevabı bu sırf dinin kurallarına uyucam diye kendi sağlığındanda olmaTövbe tövbe ne alkolü kanka hastaneye gitcem en mantıklısı o
Zaten dinde böyle şeyler caiz geçer aç kalınca domuz eti yemek gibi meselaSana dişe iğneyi vurduklarında ne verdiklerini zannediyorsun dostum ben iç diye demiyorum sorunun cevabı bu sırf dinin kurallarına uyucam diye kendi sağlığındanda olma
Haklısın dostum kusura bakma hasteneye giderim birazdanSana dişe iğneyi vurduklarında ne verdiklerini zannediyorsun dostum ben iç diye demiyorum sorunun cevabı bu sırf dinin kurallarına uyucam diye kendi sağlığındanda olma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten dinde böyle şeyler caiz geçer aç kalınca domuz eti yemek gibi mesela