Neler Yeni

diş teli fiyatı bilgisi olan?

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
ali ihsan
merhaba kırklarelinde oturuyorum alt üst diş teli fiyatlarında bilgisi olan var mı? veya yakın zamanda taktıran ortalama fiyat bilgisi olan

louis bloom

80+ Silver
merhaba kırklarelinde oturuyorum alt üst diş teli fiyatlarında bilgisi olan var mı? veya yakın zamanda taktıran ortalama fiyat bilgisi olan
ankaradaysan Söğütözü diş hastanesine gel indirimli yapayım .) özel hastaneler de fiyat 5 ile 10K arası değişiklik göstermekte. Diş teli takmak için damaklık kullandırabilirler veyahut diş teli öncesi işlemler fiyat aralğını aşabilir. Genelde gider gitmez direkt tele geçemezsiniz.

louis bloom

80+ Silver

gurkn6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Gürkan Yıldırım
ankaradaysan Söğütözü diş hastanesine gel indirimli yapayım .) özel hastaneler de fiyat 5 ile 10K arası değişiklik göstermekte. Diş teli takmak için damaklık kullandırabilirler veyahut diş teli öncesi işlemler fiyat aralğını aşabilir. Genelde gider gitmez direkt tele geçemezsiniz.
kardeşim özele bakar mısın bende Ankaradayım yer araştırıyordum :)

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
İzmir, 9000TL tuttu. Alt ve Üst.
*Haziran 2021

louis bloom

80+ Silver
ben şimdi gelsem alt üst 10k desek ne kadar indirim yaparsınız.d
haftaiçi salı çarşamba perşembe cuma ünideyim oradayım yani dediğim gibi dişiniz ve damak yapınıza göre fiyatlar değişkenlik gösterir ancak genel söylemek gerekirse piyasanın 2k atlında yaptırıyorum tanıdıklarıma hep hocam <3

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Öz. K.
Diş hekimi öğrencisiyim lhü söğüt özü diş hastanesinde yolunuz düşerse indirim yaptırırım
Diş teli uzun bir süreç diyelim söğüt özünden geçti indirim yapıldı diş teli takıldı sonraki süreçte ankaraya mı gidip gelecek Kırklarelinden bro?

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
ali ihsan
haftaiçi salı çarşamba perşembe cuma ünideyim oradayım yani dediğim gibi dişiniz ve damak yapınıza göre fiyatlar değişkenlik gösterir ancak genel söylemek gerekirse piyasanın 2k atlında yaptırıyorum tanıdıklarıma hep hocam <3
2k mı çok ucuz değil mi ya benim dişlerim çok kotu değil sadece alt dişlerimden 2 diş ve üst dişlerimden 2 si kotu 2k cok ucuz geldi %100 düzelme oluyormu yani güvenemedim pek.d

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,988
İsim
Mert Metshi
2k mı çok ucuz değil mi ya benim dişlerim çok kotu değil sadece alt dişlerimden 2 diş ve üst dişlerimden 2 si kotu 2k cok ucuz geldi %100 düzelme oluyormu yani güvenemedim pek.d
Piyasanın 2k altı demiş hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,191
Üyeler
167,935
Son üye
yersef8
Top Bottom