Saturn
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,014
normal değil soksana onu içineAlıntıyı görüntüle İki diş arasındaki tel normalde dümdüz olurken sol en arka iki dişimin arasındaki tel bu şekilde ve elimde hafif yukarı aşağı yaptırabiliyorum.Bu durum normal bir şey mi yaşayan var mı? ona göre pazar günü doktora gidip düzelttiricem.(Resimde iki diş arası yeşil çizgideki gibi durum)
Braketin kırılmış dişçiye git.Alıntıyı görüntüle İki diş arasındaki tel normalde dümdüz olurken sol en arka iki dişimin arasındaki tel bu şekilde ve elimde hafif yukarı aşağı yaptırabiliyorum.Bu durum normal bir şey mi yaşayan var mı? ona göre pazar günü doktora gidip düzelttiricem.(Resimde iki diş arası yeşil çizgideki gibi durum)
sağlam gibi ama hocam bir şey yapmadım kiBraketin kırılmış dişçiye git.
diyelim kırıldı hocam en arkadaki diş doktor napıcak geri falan mı takıcak? bu tedavide herhangi bir sorun oluşturur mu (pazar günü gidicem çünkü)? Gittiğimde direkt o braketi değiştirir mi?Braketin kırılmış dişçiye git.
Braket arkada olduğu için çok etkilemez ama tedavini geriletir doktora git 2 dk da yenisini yapıştırır.sağlam gibi ama hocam bir şey yapmadım ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
diyelim kırıldı hocam en arkadaki diş doktor napıcak geri falan mı takıcak? bu tedavide herhangi bir sorun oluşturur mu (pazar günü gidicem çünkü)? Gittiğimde direkt o braketi değiştirir mi?
Birsey yapmadanda çıkabiliyor gerginlik nedeniyle mesela dişçi tellerimi sıkmısti dişçiden çıktım 10 dk sonra kendiliğinden 4 braketim koptu geç farkedebilirsin braketin koptuğunu.sağlam gibi ama hocam bir şey yapmadım ki
diyelim kırıldı hocam en arkadaki diş doktor napıcak geri falan mı takıcak? bu tedavide herhangi bir sorun oluşturur mu (pazar günü gidicem çünkü)? Gittiğimde direkt o braketi değiştirir mi?
tamamdır çok sağol hocamBraket arkada olduğu için çok etkilemez ama tedavini geriletir doktora git 2 dk da yenisini yapıştırır.
Belki sansliysan sadece tel yerinden firlamistir(renkli kisim çıkmış olabilir) sadece teli yerine sokar 2 durumdada doktora gitmen lazım.
Birsey yapmadanda çıkabiliyor gerginlik nedeniyle mesela dişçi tellerimi sıkmısti dişçiden çıktım 10 dk sonra kendiliğinden 4 braketim koptu geç farkedebilirsin braketin koptuğunu.
hocam gittim doktor çıkmış dedi en arkadaki dişe bağlıydı galiba tel kesti onu şimdi onun bir önündeki telden başlıyor tel neden en arkadakine takmadı anlamadım.Braket arkada olduğu için çok etkilemez ama tedavini geriletir doktora git 2 dk da yenisini yapıştırır.
Belki sansliysan sadece tel yerinden firlamistir(renkli kisim çıkmış olabilir) sadece teli yerine sokar 2 durumdada doktora gitmen lazım.
Birsey yapmadanda çıkabiliyor gerginlik nedeniyle mesela dişçi tellerimi sıkmısti dişçiden çıktım 10 dk sonra kendiliğinden 4 braketim koptu geç farkedebilirsin braketin koptuğunu.
Foto atsan hocam anlarız da burdan nasıl yorum yapalımAlıntıyı görüntüle İki diş arasındaki tel normalde dümdüz olurken sol en arka iki dişimin arasındaki tel bu şekilde ve elimde hafif yukarı aşağı yaptırabiliyorum.Bu durum normal bir şey mi yaşayan var mı? ona göre pazar günü doktora gidip düzelttiricem.(Resimde iki diş arası yeşil çizgideki gibi durum)
hocam bunlar en arka iki diş gitmeden önce yukarıdaki gibiydi gittim artık resimdeki gibi bir önünden başlıyor kesti en arkaya tel takmadı 4.ayım). Sağ en arka ve sol en altta tel takılı değil şu abdaFoto atsan hocam anlarız da burdan nasıl yorum yapalım
arkada tel pek bir anlam ifade etmiyor bir şey olmaz ama sen yinede doktora yazhocam bunlar en arka iki diş gitmeden önce yukarıdaki gibiydi gittim artık resimdeki gibi bir önünden başlıyor kesti en arkaya tel takmadı 4.ayım). Sağ en arka ve sol en altta tel takılı değil şu abda
çok etkilemez ama doktorunuza bildirmenizde fayda var belki unutmuştur takılması daha iyidirsağ alt en arkadaki dişte ve sol üst en arkadaki dişte var bir tek belirttiklerimde braket var ama tel yok sebebini anlamadım.
Tek derdim çabucak sıkıntısız bitmesi en arka dişteki tel çok etkilemiyorsa sıkıntı yok o zaman