tedavi uzayabilirdiş telimdeki braket sallanıyor tahminimce çıktı tedavi süresi uzarmı ve braket yerinden düşermi tekrar yapışırmı
Yapışkanlı olduğu için düşebilir doktorunuzu arayıp sorun daha iyi olur. Bende taktım dış teli 2 sene hicbirsey olmadidüşmedi ama boşta elim değince oynuyor
doktor bişey olmaz demiş ama tedirginimYapışkanlı olduğu için düşebilir doktorunuzu arayıp sorun daha iyi olur. Bende taktım dış teli 2 sene hicbirsey olmadi
Uzar şuan öyle bir şey oldu bana da bu ay çıkaracaktım normalde 1 ay daha uzadıdiş telimdeki braket sallanıyor tahminimce çıktı tedavi süresi uzarmı ve braket yerinden düşermi tekrar yapışırmı
Evet düşüyor doktor üşendiğinden bir şey olmaz demiştir. Normalde değiştirmesi gerekiyor.diş telimdeki braket sallanıyor tahminimce çıktı tedavi süresi uzarmı ve braket yerinden düşermi tekrar yapışırmı
Bu nasıl doktor o oynuyorsa bi zaman sonra çıkar zatendoktor bişey olmaz demiş ama tedirginim
bi yandanda iki hafta sonra kontrol var
Benzer bir sıkıntıyı kendim de çekmiştim doktorumla iletişime geçip randevualıp gidip düzelttirmiştim tedavi süresi de uzamadı denecek akdar az süre uzamıştı 1 2 hafta kadar diyebilirim yani. Bir sıkıntı çıkmaz eğer fazla beklemeyip doktorunla iletişime geçersendiş telimdeki braket sallanıyor tahminimce çıktı tedavi süresi uzarmı ve braket yerinden düşermi tekrar yapışırmı
Hocam ağzınıza batıyor mu sallanan braket.doktor bişey olmaz demiş ama tedirginim
bi yandanda iki hafta sonra kontrol var