Neler Yeni

Diş teli tedavisi ne kadar sürer?

7171132

80+ Bronze
Merhabalar, doktordan randevu aldım fakat ileri bir tarihe gün verdi. Bende aklımdakileri sormak istedim, belki bilen ve yardımcı olan biri çıkar. Üst 4 dişimde önde olma durumu var. Bunun için tel taktırmak istiyorum. Birde alt çenede sadece 1 dişimde ufak bir yamukluk var fakat beni rahatsız etmiyor. Açıkçası sadece 1 diş için alt çeneye tel taktırma niyetim yok (çünkü gerçekten kolay kolay farkedilmiyor bile), doktora alt çeneye tel taktırmak istemediğimi söylesem sadece üst çeneye taktırabilirmiyim? Bir de tedavi ortalama ne kadar sürer? Fiyat olarak da ortalama olarak ne olur? Dişlerim çocukken yanlış uyuduğumdan dolayı biraz önde sadece, onun dışında herhangi bir yamukluk yok. Doktora tel sıktırmaya tel sıktırmaya ortalama olarak ne sıklıkla gitmem gerekiyor? 3 ay telleri sıktırmadığım zaman, sürecin yavaşlaması dışında bir sorun olur mu? Yardımcı olacak arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
kişiden kişiye değişir bu buradan yorum yapamayız maalesef. ortalama süreç 10 ay diyelim.

7171132

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kişiden kişiye değişir bu buradan yorum yapamayız maalesef. ortalama süreç 10 ay diyelim.
Hocam zaten biliyorum, doktordan randevu aldım fakat ortodontistler çok sık klinikte olmadığı için ileri bir tarihe randevu verdiler. Sadece ortalama olarak nasıl oluyor onu merak ediyorum.

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
Hocam zaten biliyorum, doktordan randevu aldım fakat ortodontistler çok sık klinikte olmadığı için ileri bir tarihe randevu verdiler. Sadece ortalama olarak nasıl oluyor onu merak ediyorum.
aslında bir çene ağız fotoğrafı görsem yaklaşık tahmin yapabilirim de böyle imkansız. dediğim gibi ortalama 1 yıl sürer herhalde.

7171132

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aslında bir çene ağız fotoğrafı görsem yaklaşık tahmin yapabilirim de böyle imkansız. dediğim gibi ortalama 1 yıl sürer herhalde.
Hocam peki diğer sorular? Hangi çeneye tel takılacağı konusunda son söz doktorun mu? 3 - 4 ay gibi bir süre telleri sıktırmasan sürecin uzaması dışında bir etkisi olur mu? Ve şu dönemlerde tek çene için ortalama fiyatları ne kadar?

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
Hocam peki diğer sorular? Hangi çeneye tel takılacağı konusunda son söz doktorun mu? 3 - 4 ay gibi bir süre telleri sıktırmasan sürecin uzaması dışında bir etkisi olur mu? Ve şu dönemlerde tek çene için ortalama fiyatları ne kadar?
Maalesef bunları doktor harici bilemez. Serbest piyasa fiyatlar da çok değişken yerine göre. 10 bine de var 100 bine de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,990
Üyeler
164,759
Son üye
Arel Beamng Player
Top Bottom