Bende ısıramama sorunu var ameliyat olucaksın diyor alttan o hariç tamamen alt üst cene teli ben kendim alıyorum malzemesini 1300 liraya 20bin tl takıp 2 sene kontrol parası üniversite hastanesi bide benim bütün dişler çarpışık ama sıkıntılı bi ağız fakat 20klıkta malzeme hariç bi sıkıntı da yok gibi yaniÇok kötü değildi sadece üstten ve alttan 2 2 4 diş çıkıyordu tüm tedavi 6000 lira tuttu
benimki biraz kötüydü 2 yıl taktım aşırı iyi oldu dolar fırlamadan önce vermiştim parayı 8kArkadaşlar son zamanlarda ağız yapısı baya kötü olup tel taktıran varmı kaça taktırdı ben malzeme dahil 21.300 e taktırıyorum itopik geldi bana da mecbur yani .
Kaç cıvarıydı dolar ben malzemeleri cebimden alıyorum telini breketini falan 1300 tutuyor kalanı hastaneye ödüyorum 20klık nasıl bi işcilik var acababenimki biraz kötüydü 2 yıl taktım aşırı iyi oldu dolar fırlamadan önce vermiştim parayı 8k
Ön üst dişlerim hatalı dolgu sonrası yamuldu tel taktiracam fiyatlardan taktiramiyorum para bulup taktirmam lazımArkadaşlar son zamanlarda ağız yapısı baya kötü olup tel taktıran varmı kaça taktırdı ben malzeme dahil 21.300 e taktırıyorum itopik geldi bana da mecbur yani .
Üst köpek dişim çok önlerdeydi ve gece dişlerimi sıktığımdan alt ve üst içe doğru kaymıştı. 7. ay bitecek yakında. 21000 biraz fazla gibi geldi. Benimki biraz indirimle 8.700 tuttu toplam 1,5 yılArkadaşlar son zamanlarda ağız yapısı baya kötü olup tel taktıran varmı kaça taktırdı ben malzeme dahil 21.300 e taktırıyorum itopik geldi bana da mecbur yani .
Siz şuan çok sert olmayan şeyleri ısırabiliyor musunuz? Ben şuan ısırabiliyorum bir sorun olmuyor. Sadece 2. Ay arkadan bir braket kopmuştu onun dışında hiç kopmadı.Benim de çok kötü durumda değildi, alt ön ve üst ön dişlerde biraz çarpıklık vardı ve sağ üst köpek dişim çıkamamış, arada kalmıştı. Boşluktu yani.
6. Ayıma gireceğim durum kötü değil, sadece 1 kez daha kalın tel takıldı o da teldeki esneme payı fazlasıyla aşıldığı için yani benim çeneme uymadığından.
Şimdilik durum güzel gidiyor farkı şimdiden hissedebiliyorum, 2 seneye tamam dediler bakalım nasıl olacak son hali.
9000-10000TL civarı toplam tedavi ücreti var.
Isırabiliyorum, yani en azından günlük hayatta sıklıkla tükettiğim şeyler çok sorun olmuyor.Siz şuan çok sert olmayan şeyleri ısırabiliyor musunuz? Ben şuan ısırabiliyorum bir sorun olmuyor. Sadece 2. Ay arkadan bir braket kopmuştu onun dışında hiç kopmadı.
20000 sadece işçilik çok gibi ve malzeme hariç, Başka yerlere de fiyat sorabilirsinizVallahi 20 bin TL işcilik banada çok geliyor da doktorada sorsam mı diye düşünüyorum millet 10 12k ya yaptırmış benim malzeme hariç sadece işcilik nasıl 20k diye
Yani ben son zamanlarda Hamburger,sandviç gibi şeyler yiyorum ama biraz abartmış olabilirimIsırabiliyorum, yani en azından günlük hayatta sıklıkla tükettiğim şeyler çok sorun olmuyor.
Ancak yazın fındık yemiştim ve kendim de kırmamıştım, ağzımda kırmıştım. O günün akşamında arkadan bir braket düştü onun yerine de 3 gün sonra yenisi takıldı.
Çok sert olmayan derken ne gibi şeyler?